Πασχαλινές απολαύσεις κάτω από τον ήλιο!

Οι ηλιόλουστες ημέρες που σου «χαρίζονται» απλόχερα σε όλες τις εποχές του χρόνου σου θυμίζουν την τύχη που έχεις να ζεις στην Ελλάδα! Το σπίτι σου γεμίζει με φως και ζεστασιά, ο ήλιος φέρνει ευτυχία, αισιοδοξία, ζεσταίνει την καρδιά μας και μας προκαλεί να απολαύσουμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας την κάθε ημέρα!

Με κάθε ευκαιρία ετοιμάζουμε κοντινές ή μακρινές εξορμήσεις, φτιάχνουμε βαλίτσα και κλείνουμε εισιτήρια για να βρεθούμε μαζί με την οικογένεια ή με την παρέα μας γύρω από το τραπέζι με το μπλε τραπεζομάντηλο που το βρέχει το κύμα. Κάπως έτσι δεν ονειρεύεσαι να περάσεις και τις φετινές Πασχαλινές σου διακοπές; Mε τα χρώματα, τα αρώματα του καλοκαιριού και ένα δροσερό Πλωμάρι που θα απογειώσει τις γεύσεις!!

Αν κλείσεις τα μάτια και θυμηθείς όλες τις ωραίες στιγμές που έχεις ζήσει τα προηγούμενα χρόνια κατά την διάρκεια των Πασχαλινών σου διακοπών θα αισθανθείς το χάδι του ήλιου, θα ακούσεις τα δυνατά γέλια της παρέας και σίγουρα θα νιώσεις το άρωμα από το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου.
Σαν χθες ήταν που τσουγκρίζατε τα ποτήρια με την παρέα και να που έφτασε το φετινό Πάσχα και το ραντεβού έχει δοθεί ξανά!

Και φέτος θα σηκώσετε ξανά τα ποτήρια και θα ευχηθείτε τα καλύτερα για τις ημέρες που έρχονται, θα μιλήσετε για όλα όσα έγιναν μέχρι τώρα αυτόν τον χρόνο και θα θυμηθείτε όλες τις αναμνήσεις που έχετε ζήσει στο παρελθόν πίνοντας ένα δροσερό Ούζο Πλωμαρίου.
130 χρόνια παρουσίας μετράει φέτος το αγαπημένο σου ούζο και τίποτα δεν έχει αλλάξει στον τρόπο που το απολαμβάνουμε. Ούζο, έπειτα νερό μετά πάγος και όλα αυτά σ’ ένα μακρόστενο διάφανο ποτήρι!! Όταν πάρει το γαλακτερό χρώμα τότε είσαι έτοιμος να δημιουργήσεις νέες μοναδικές αναμνήσεις δίπλα στη θάλασσα, στην ταβέρνα ακόμα και στην αυλή του σπιτιού σου.

Και κάπως έτσι θα ξεκινήσεις να απαθανατίζεις το φετινό ταξίδι των αναμνήσεών σου αλλά είμαστε σίγουροι ότι κάπου έχεις φυλαγμένες φωτογραφίες και των προηγούμενων ετών. Αν μαντέψαμε σωστά, τότε είμαστε στην ευχάριστη θέση να σου ανακοινώσουμε ότι από τον Μάρτιο έως τον Ιούνιο θα έχεις την ευκαιρία να γεμίσεις τον τοίχο αναμνήσεων με Πλωμάρι. Με δικές σου εικόνες και ίσως να είσαι ανάμεσα στους 130 τυχερούς που θα κερδίσουν μία συλλεκτική φιάλη και τη φωτογραφία της ανάμνησής τους σε σκίτσο. Το σκίτσο αυτό, μάλιστα, θα συμπεριληφθεί στο Wall of Memories, που θα τοποθετηθεί στο Μουσείο «Ο Κόσμος του Ούζου», στο Πλωμάρι της Μυτιλήνης και θα γίνει μέρος της ιστορίας του Ούζου Πλωμαρίου!

Αν δεν είναι αυτός λόγος για να αρχίσεις τις selfie τότε ποιος είναι;