Η Oysho παρουσιάζει ένα Yoga Challenge για να γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα Yoga

Η Oysho συμμετέχει στην Παγκόσμια Ημέρα Yoga με ένα πρόγραμμα που στόχο έχει να προωθήσει την άθληση στο ύπαιθρο. Έως τις 21 Ιουνίου, η Oysho παρουσιάζει το Oysho Yoga Challenge στην αθλητική εφαρμογή της, Oysho Training.
Το Oysho Yoga Challenge θα προσφέρει νέα μαθήματα yoga σε διάφορες γλώσσες, με
προπονήτριες από την Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία και Τουρκία. Τα μαθήματα σχεδιάστηκαν για να είναι κατάλληλα για όλα τα επίπεδα, με διάρκεια 25 λεπτών και μια ποικιλία από πρακτικές που περιλαμβάνουν Vinyasa, Yoga αποκατάστασης, Hatha και Rocket.
Την Παρασκευή 21 Ιουνίου, που συμπίπτει με την Παγκόσμια Ημέρα Yoga, η Oysho θα
παρουσιάσει ένα ειδικό ομαδικό μάθημα που βιντεοσκοπήθηκε στο ξενοδοχείο W
στη Βαρκελώνη. Σε αυτό το μάθημα της Ισπανίδας πρέσβειρας Eleonora Tirabassi, θα
συμμετάσχουν προπονήτριες από διάφορες χώρες αλλά και το κοινό. Αυτό το μάθημα
θα είναι διαθέσιμο και στην εφαρμογή Oysho Training.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να συμμετάσχετε στο Oysho Yoga Challenge,
επισκεφτείτε την εφαρμογή OYSHO TRAINING.

Ήξερες ότι…



H συστηματική άσκηση αποτρέπει τη γήρανση του εγκεφάλου

Σύμφωνα με νέα έρευνα που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Aging Cell, η άσκηση δεν έχει σημαντικά οφέλη μόνο για το σώμα μας, αλλά και για το μυαλό μας. Χάρη στη σωματική δραστηριότητα μπορούν να επιβραδυνθούν ή ακόμα και να αποτραπούν τα σημάδια της γήρανσης του εγκεφάλου. Αφού πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε ποντίκια, διαπιστώθηκε ότι συγκεκριμένα κύτταρα, που δεν υπάρχουν όταν είμαστε νέοι, αυξάνονται με την πάροδο του χρόνου. Ωστόσο, πολύ αισιόδοξο είναι ότι τα αυτά τα κύτταρα ήταν πολύ περιορισμένα σε άτομα που ακούνταν σε καθημερινή βάση. Επιπρόσθετα, διαπιστώθηκε ότι η συστηματική άσκηση συμβάλλει στο να δημιουργούνται νέοι νευρώνες στην περιοχή όπου βρίσκεται ο Ιππόκαμπος του εγκεφάλου, που συνδέεται με τη μνήμη.