Η Chiquita στηρίζει το Colour Day Festival

Η Chiquita υποστήριξε το Colour Day Festival, που πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο στο ΟΑΚΑ. Ένα από τα μεγαλύτερα και πιο συναρπαστικά ελληνικά φεστιβάλ, το Colour Day Festival επέστρεψε για 8η χρονιά, προσφέροντας μια αξέχαστη γιορτή μουσικής, χορού και χρώματος.
Οι συμμετέχοντες γεμάτοι ενέργεια γέμισαν την αρένα, τρέχοντας, χορεύοντας, πετώντας χρώματα, παίζοντας παιχνίδια και απολαμβάνοντας μια μοναδική γιορτή. Πάνω από 20 Έλληνες καλλιτέχνες, DJs και performers ανέβηκαν στη σκηνή και προσέφεραν non-stop ψυχαγωγία. Ορισμένοι καλλιτέχνες είχαν ήδη ανακοινωθεί πριν το event, ενώ άλλοι εντυπωσίασαν το κοινό με guest εμφανίσεις, κρατώντας την ενέργεια στα ύψη από την αρχή μέχρι το τέλος.
Η Chiquita συμμετείχε ενεργά στο Color Day Festival χαρίζοντας χιλιάδες χαμόγελα. Στο κίτρινο booth της υπήρχαν φρέσκες, κίτρινες μπανάνες, καθώς και διασκεδαστικές φουσκωτές μπανάνες, που έδιναν περισσότερη ζωντάνια στο φεστιβάλ. Στο ειδικό photo booth 360°, οι παρευρισκόμενοι είχαν την δυνατότητα να γυρίσουν 360° βίντεο, τα οποία και μοιράστηκαν στα social media τους, αποτυπώνοντας αξέχαστες στιγμές. Ακόμα, στο Color Day Festival, εγκαινιάστηκε και το νέο ελληνικό προφίλ της Chiquita στο Instagram: Chiquitabananagreece