Mythos: «Παντού υπάρχει ένα “είμαι δίπλα σου”» για ακόμη μία χρονιά!

Ο Mythos διευρύνει ακόμη περισσότερο το συμπεριληπτικό μήνυμα «Παντού υπάρχει ένα “είμαι δίπλα σου”», σε συνέχεια της περσινής χρονιάς, όπου λάνσαρε την
πρώτη πλήρως προσβάσιμη καμπάνια στην κατηγορία της.

Ακόμη περισσότερες «είμαι δίπλα σου» ιστορίες…

Η καμπάνια αποτέλεσε ένα ακόμη βήμα του brand για την ενίσχυση του μηνύματος υπέρ της συμπερίληψης, εστιάζοντας σε θέματα προσβασιμότητας, και έδωσε φωνή σε ακόμη περισσότερες «είμαι δίπλα σου» ιστορίες. Ιστορίες ανθρώπων, που έχουν καταφέρει μέσα από τη δράση και την προσωπικότητά τους να «σπάσουν» τα στερεότυπα, να ξεχωρίσουν στον κλάδο τους και κυρίως να εμπνεύσουν, γιατί έχουν συνειδητά επιλέξει να δώσουν κάτι από τον εαυτό τους για να είναι δίπλα στους άλλους!

Έτσι, στην παρέα των περσινών πρωταγωνιστών, που δεν ήταν άλλοι από τους:
Κατερίνα Βρανά, η πρώτη “sitting down” stand-up comedian
Cool Crips, ο Γρηγόρης και ο Σπύρος, που προσεγγίζουν το θέμα της
αναπηρίας με έναν fun και αισιόδοξο τρόπο
Electric Mama, η πρώτη Αθηναία που σπάει το αντρικό άβατο του τατουάζ
Αλεξία Κούβελα, το μοντέλο που ίδρυσε το πρώτο plus size πρακτορείο μοντέλων
WLG Female Stars, η πρώτη γυναικεία ομάδα gaming
Same84, ο artist που δημιουργεί graffiti που αλλάζουν τον κόσμο
Νεκτάριος Παπαζαχαρίας, ο μπαμπάς της τεράστιας οικογένειας του Athens Happy House, όπου φιλοξενούνται ταλαιπωρημένα ζώα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, περιθάλπονται και δίδονται προς υιοθεσία ήρθαν να προστεθούν οι:

Think Pig, οι δύο φίλες πίσω από το επιτυχημένο concept store
Κωνσταντίνος Τσιώρης (Dino MFU), ο Έλληνας DJ και παραγωγός που ίδρυσε
σχολή DJ για άτομα με νοητική στέρηση, διαταραχές του αυτιστικού φάσματος και
σύνδρομο Down
Γωγώ Δελογιάννη, η γνωστή σεφ που βρίσκεται σταθερά δίπλα στους ανθρώπους
που το έχουν ανάγκη.

Πολύτιμοι συνεργάτες

Ο Mythos και φέτος είχε σταθερά στο πλευρό του ως στρατηγικούς συνεργάτες τον Σ.Κ.Ε.Π. (Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους), και την Black Light, ώστε να διασφαλιστεί ο προσβάσιμος χαρακτήρας όλων των δράσεων επικοινωνίας.

Εκπαιδευτικά σεμινάρια

Ο Mythos, πιστός στο όραμά του για διεύρυνση της προσβασιμότητας σε ολοένα και περισσότερους χώρους διασκέδασης, πραγματοποίησε δύο εκπαιδευτικά σεμινάρια για τους επαγγελματίες του κλάδου της εστίασης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Εκεί, οι παρευρισκόμενοι συμμετείχαν σε διαδραστικά βιωματικά δρώμενα, συνομίλησαν με ειδικούς σε θέματα αναπηρίας και ενημερώθηκαν για όλους τους παράγοντες και τις εγκαταστάσεις που απαιτούνται, προκειμένου να θεωρηθεί μία επιχείρηση εστίασης πλήρως προσβάσιμη σε άτομα με αναπηρία, είτε πρόκειται για άτομα με κινητικά προβλήματα είτε με προβλήματα όρασης.

Πάρτι συμπερίληψης!

Η «αυλαία» της φετινής καμπάνιας έκλεισε με ένα μυθικό πάρτι στο Bolivar, τον απόλυτο
καλοκαιρινό προορισμό των νοτίων προαστίων. Το πάρτι ήταν ανοιχτό προς όλες και όλους, ενώ οι καλεσμένοι μεταξύ των οποίων ήταν και οι πρωταγωνιστές και συντελεστές της καμπάνιας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το μοναδικό DJ set του Κωνσταντίνου Τσιώρη (Dino MFU), ο οποίος ανέβηκε στα decks, προσφέροντας μία αξέχαστη βραδιά γεμάτη ενθουσιασμό, χορό, εκπλήξεις και ενέργεια!

Το μήνυμα της συμπερίληψης ταξίδεψε παντού!

Η καμπάνια βρέθηκε και στους τηλεοπτικούς δέκτες, μέσα από την εκπομπή «ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ», του ΑΝΤ1, που ταξίδεψε σε ολόκληρη την Ελλάδα, ανακαλύπτοντας μυθικές ιστορίες ανθρώπων. Από την Αίγινα και το καταφύγιο «Animal Protection» μέχρι την Κίμωλο με το – διάσημο πλέον – «Cine Καλησπερίτης», ο Mythos βρέθηκε εκεί και έδωσε φωνή σε όλους εκείνους, που με τον δικό τους τρόπο λένε πως η χαρά αποκλείεται να αποκλείσει κάποιον!

Ο Mythos με αισιοδοξία, θετικά vibes και ανεβασμένη διάθεση μας καλεί να γίνουμε όλες και όλοι μέρος της νέας πραγματικότητας, αφού… «Παντού υπάρχει ένα “είμαι δίπλα σου”».

info
Όσες και όσοι δεν κατάφεραν να βρεθούν στο πάρτι στο Bolivar, μπορούν να
δουν όλα όσα έγιναν εκεί, στο τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής «ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ» στις
28 Ιουνίου στις 12:00 τα μεσάνυχτα, στον ANT1.

Μάθε περισσότερα και γίνε μέρος της αλλαγής!
https://mythosbeer.gr/eimaidiplasou/
https://www.instagram.com/mythos_beer/