Feel the Spirit of Play!

H περιπέτεια αρχίζει ξανά!

Spielwarenmesse: Από τις 28 Ιανουαρίου μέχρι την 1η Φεβρουαρίου το παιχνίδι θα είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας.

Τάσεις, καινοτομίες και ατελείωτη έμπνευση στο καλύτερο meeting point!

Πρόκειται για το μεγαλύτερο και σημαντικότερο γεγονός της χρονιάς για τη βιομηχανία παιχνιδιών… μια έκθεση που διαθέτει τα πάντα: Γνωστές μάρκες, σύγχρονες νεοφυείς επιχειρήσεις, buyers μεγάλων αλυσίδων, ανεξάρτητους εμπόρους λιανικής και μεγάλο αριθμό εκπροσώπων των μέσων ενημέρωσης.

Τα προϊόντα που θα βρει κανείς εκεί καλύπτουν όλη την γκάμα της αγοράς: lifestyle προϊόντα, κούκλες, λούτρινα, βρεφικά και παιδικά είδη, παιχνίδια από φυσικά υλικά, τεχνικά και εκπαιδευτικά παιχνίδια δράσης κ.α. Επίσης, στην Spielwarenmesse θα υπάρχουν εορταστικά και αποκριάτικα είδη, πυροτεχνήματα, βιβλία, σχολικά είδη, γραφική ύλη και πολλά ακόμη!

Οι ζωντανές, διαδραστικές παρουσιάσεις θα εντυπωσιάσουν και θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον, ενώ δεν θα λείπουν τα podcasts σε ζωντανή μετάδοση. Φυσικά, η τεχνητή νοημοσύνη και η ψηφιοποίηση θα δώσουν το στίγμα τους και τα βιώσιμα παιχνίδια θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

info

H πλατφόρμα Spielwarenmesse Digital προσφέρει αποτελεσματική προετοιμασία και ανατροφοδότηση. Διαθέτει βάση δεδομένων εκθετών και προϊόντων με πολλές επιλογές αναζήτησης και φιλτραρίσματος, καθώς και ολοκληρωμένα εργαλεία επικοινωνίας για δικτύωση και προγραμματισμό ραντεβού.