Σε δημοπρασία θα βγουν αντικείμενα από τα θρυλικά “Φιλαράκια”!

Με αφορμή την επερχόμενη 30ή επέτειο από την πρεμιέρα της σειράς “Friends” το 1994, η Julien’s Auctions διοργανώνει μια ειδική δημοπρασία αντικειμένων από τη θρυλική σειρά, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στο Λος Άντζελες, αλλά και διαδικτυακά. 

Το αντικείμενο το οποίο φαίνεται ότι θα σπάσει ταμεία είναι ο αγαπημένος πορτοκαλί καναπές, που βρισκόταν στο στέκι της παρέας στο Central Perk. Ο καναπές εκτιμάται ότι κοστίζει 2.000 έως 3.000 δολάρια. Θα είναι επίσης διαθέσιμο κι ένα αντίγραφο της πινακίδας του Central Perk. 

Άλλα αντικείμενα που αναμένεται να δημοπρατηθούν, θα είναι το γούνινο τζάκετ της “Έιμι Γκριν” (Κριστίνα Άπλγκεϊτ), ένα ριγέ τζιν της “Μόνικα Γκέλερ” (Κόρτνεϊ Κοξ), το γκρι ζιβάγκο της “Ρέιτσελ Γκριν”, ένα μπλε τζιν παλτό με faux γούνα της ιδιόρρυθμης “Φίμπι Μπουφέ” (Λίζα Κούντροου), ένα γαλαζοπράσινο κασμιρένιο πουλόβερ, που είχε φορέσει ο “Τσάντλερ Μπινγκ” (τον ρόλο είχε ερμηνεύσει ο Μάθιου Πέρι, που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Οκτώβριο), καθώς και ένα ριγέ πουκάμισο του “Τζόι Τριμπιάνι” (Ματ Λε Μπλανκ).