Η MiTo’21, πιστή στη φιλοσοφία που ενώνει τη μαστορική παράδοση με τη σύγχρονη γαστρονομική ματιά, παρουσιάζει δύο νέες δημιουργίες που φέρνουν μια ολοκαίνουργια εμπειρία απόλαυσης.
Πρώτη, το Τσουρεκόνε: μια μοναδική gourmet πρόταση που παντρεύει την αφράτη τεχνική του ιταλικού panettone με τις χαρακτηριστικές γεύσεις και τα αρώματα του πολίτικου τσουρεκιού—μαχλέπι, μαστίχα, πορτοκάλι και κακουλέ. Εμπνευσμένο από ένα ταξίδι γεύσης που ξεκινά στο Μιλάνο, διασχίζει τη Μεσόγειο και καταλήγει στην Κωνσταντινούπολη, το Τσουρεκόνε αποτίει σύγχρονο φόρο τιμής στην παράδοση των δύο πολιτισμών. Με αργή ωρίμανση, φυσικές πρώτες ύλες και ζύμη υψηλής απόδοσης, προσφέρει πλούσια, πολυεπίπεδη γεύση. Ήδη πολυβραβευμένο, με 2 αστέρια στα Great Taste Awards και διάκριση στα Best in Taste 2025, το προϊόν θα κυκλοφορήσει αμέσως μετά τα Χριστούγεννα σε συσκευασία 250g.
Δεύτερη δημιουργία, το Pane, Burro & Marmellata: ένα panettone που μεταφράζει την απλότητα και τη ζεστασιά του «ψωμί, βούτυρο και μαρμελάδα» σε μια επιμελημένη γαστρονομική εμπειρία. Με προζυμένια ζύμη, εκλεκτό βούτυρο και φυσική μαρμελάδα βερίκοκο, ανακαλεί τις γευστικές μνήμες ενός νωχελικού πρωινού διακοπών.
Το προϊόν διατίθεται ήδη στην ελληνική αγορά μέσω επιλεγμένων gourmet σημείων όπως οι κάβες OAK, Benito, Αντώνης Λουμίδης και συνεργαζόμενα καταστήματα.
Με τις δύο νέες δημιουργίες της, η MiTo’21 επιβεβαιώνει πως η παράδοση, όταν συνδυάζεται με ποιότητα και δημιουργικότητα, μπορεί να εξελίσσεται διαρκώς και να προσφέρει αυθεντικές στιγμές απόλαυσης.









































