5)Τελική ευθεία για τη Δ.Ε. ANUGA 2021

Η Great Exhibitions συμμετέχει δυναμικά για μια ακόμη φορά, στη μεγαλύτερη Δ.Ε. τροφίμων του κόσμου, την ANUGA 2021. H κορυφαία διεθνής έκθεση θα γίνει στην Κολωνία της Γερμανίας 9-13/10/21 και σηματοδοτεί την επανεκκίνηση των εκθέσεων στην παγκόσμια αγορά. Η συμμετοχή της Great Exhibitions ξεπερνά κάθε προηγούμενη, με αύξηση 30% σε σχέση με το 2019 και με αριθμό συμμετοχών που αγγίζει τις 100. Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινώσει τη συμμετοχή τους πάνω από 4.500 εταιρίες από 96 χώρες, ενώ ο αριθμός των ελληνικών συμμετοχών αναμένεται να ξεπεράσει τις 200.

Η Great Exhibitions εξασφάλισε και φέτος προνομιακούς χώρους σε όλα τα Hall της έκθεσης, ανάμεσα στους οποίους είναι και χώροι στο νεόδμητο, καινούριο project της Anuga HALL 1, που αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα των επισκεπτών.

Παράλληλα η διαδικτυακή  πλατφόρμα της Great Exhibitions, FOOD MARKET SHOW, μπορεί φιλοξενήσει τα ήδη υπάρχοντα ψηφιακά περίπτερα των εκθετών, ανεξάρτητα με το αν θα συμμετάσχουν με φυσική παρουσία στην έκθεση ANUGA.

Το δυναμικό εκθεσιακό πρόγραμμα της Great Exhibitions, με 85 και πλέον σημαντικά εκθεσιακά γεγονότα και στις 5 ηπείρους, καλύπτει όλες τις ανάγκες της εξαγωγικής κοινότητας. Powered by Export Greece.