14)Η σειρά bioten HYALURONIC GOLD είναι η must – have επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να φαίνεται όσο νιώθει!

Το bioten με στόχο να υπενθυμίσει στις γυναίκες να ακτινοβολούν και να αναδεικνύουν την ομορφιά που πηγάζει από μέσα τους, αποκαλύπτει το μυστικό για να το επιτύχουν…τη σειρά HYALURONIC GOLD.
Η ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης προσώπου bioten HYALURONIC GOLD, αποτελεί την must-have επιλογή πολλών γυναικών, από το λανσάρισμά της πριν 1,5 χρόνο. Θα γίνει όμως και η αγαπημένη σειρά των υπόλοιπων γυναικών που θέλουν να διατηρούν την επιδερμίδα τους λαμπερή και αναζωογονημένη, χρησιμοποιώντας συστατικά φυτικής προέλευσης. Με 30 εκατομμύρια μικροκάψουλες υαλουρονικού οξέος και χρυσές πρωτεΐνες, η σειρά bioten HYALURONIC GOLD
αποτελεί το χρυσό μυστικό ομορφιάς που αξίζει να μοιραστεί!

Όλα έτοιμα για το 13ο PICK ΛΟΥΞ COLA Plus ‘n Light

Το 13ο PICK ΛΟΥΞ COLA Plus ‘n Light μετρά πλέον αντίστροφα καθώς οι αγώνες θα διεξαχθούν το διήμερο 18-19 Σεπτεμβρίου στο ιστορικό κέντρο της Πάτρας όπου και φέτος θα μετατραπεί σε πίστα φιλοξενίας του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Και αυτή την σεζόν το ενδιαφέρον για συμμετοχή είναι αυξημένο από τους οδηγούς αποδεικνύοντας πως το επίπεδο των αγώνων παραμένει σε υψηλό επίπεδο. Να σημειωθεί πως το 13ο PICK ΛΟΥΞ COLA Plus ‘n Light είναι υπό την αιγίδα της ΓΓΑ και του ΕΟΤ.
Μεγάλος χορηγός του αγώνα είναι η ΛΟΥΞ COLA Plus ‘n Light.

Η Κωτσόβολος χάρισε μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες του ΕΚΟ Αcropolis Rally21 και στον τελικό του eSports WRC9

Η Κωτσόβολος έδωσε δυναμικό παρόν και στήριξε ως Χορηγός με μοναδικές πρωτοβουλίες, το ξεχωριστό  θέαμα που προσέφεραν το EKO Acropolis Rally21, το οποίο επέστρεψε στη χώρα μας μετά από 8 χρόνια, καθώς και τον παγκόσμιο τελικό του eSports WRC 9.

Το Acropolis Rally21 eSports presented by Kotsovolos, ο παγκόσμιος τελικός του eSports WRC, αποθεώθηκε από το κοινό και ενίσχυσε ακόμα περισσότερο το αίσθημα περηφάνιας της Κωτσόβολος, ως μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης.

Οι CEOs των μεγαλύτερων επιχειρήσεων παγκοσμίως εκφράζουν αυξανόμενη αισιοδοξία σχετικά με την προοπτική των δικών τους επιχειρήσεων, και παρά τη Μετάλλαξη Δ που επιβραδύνει την «επιστροφή στην κανονικότητα», η εμπιστοσύνη τους στην παγκόσμια οικονομία έχει επιστρέψει σε επίπεδα που έχουμε να δούμε από την αρχή της πανδημίας. Σύμφωνα με την έρευνα “KPMG 2021 CEO Outlook”, στο πλαίσιο της οποίας ερωτήθηκαν περισσότεροι από 1 300 CEOs παγκοσμίως σχετικά με τις στρατηγικές και τις προοπτικές τους σε τριετή ορίζοντα, το 60% των ηγετών εκφράζουν εμπιστοσύνη σχετικά με την προοπτική ανάπτυξης της παγκόσμιας οικονομίας τα επόμενα 3 χρόνια (καταγράφοντας άνοδο από το 42% στην έρευνα CEO Outlook Pulse τονΙανουάριο/Φεβρουάριο).