17) Νew entries in town!

Με δύο εντυπωσιακά opening parties συστήθηκαν επίσημα στο κοινό ο χώρος άθλησης North Padel Club και το Τheater-Club “Galea”.

Λεζάντα

Ματίνα Μαρτίνη, Νίκος Μακρόπουλος, Λάμπης Βέλος

Πλήθος επωνύμων στα εγκαίνια των νέων υποδομών άθλησης, North Padel Club, στον Γέρακα!

Με ένα λαμπερό Opening Party ο ιδιοκτήτης του “North Padel Club” Λάμπης Βέλος, υποδέχθηκε προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό κόσμο της πόλης, σε μια ξεχωριστή βραδιά στα νέα γήπεδα των Βόρειων Προαστίων. Τη μουσική επιμέλεια του opening ανέλαβε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με ένα εκρηκτικό Dj Show.

Το νέο “North Padel Club” στον Γέρακα, αποτελεί μια απο τις καλύτερες υποδομές άθλησης της διάσημης δραστηριότητας, καθώς διαθέτει 3 γήπεδα με τις υψηλότερες προδιαγραφές, επαγγελματικού τάπητα WPT. Οι εγκαταστάσεις προσφέρουν ακόμη πλήθος παροχών, που εξυπηρετούν κάθε είδους ανάγκη, όπως αναψυκτήριο με διάφορα σνακ, ποτά, καφέδες, αποδυτήρια, σημείο πώλησης αξεσουάρ και άνετους χώρους για χαλάρωση. Τα μέλη του club έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε ομαδικά μαθήματα, ατομικά μαθήματα, απλή ενοικίαση γηπέδων, ενώ επίσης μέσα στις παροχές συμπεριλαμβάνεται οργανωμένη ακαδημία για παιδιά ηλικίας 6 έως 18 ετών.

 info

Το Padel είναι ένας συνδυασμό tennis , squash , ρακέτας και παίζεται σε ένα γήπεδο λίγο μικρότερο από γήπεδο tennis και πάντα σε δυάδες.

 

Λεζάντα:

Νίκος Αναδιώτης, Τάσος Ξιαρχό, Χάρης Σιανίδης

Galea Theater: Ήταν όλοι εκεί, στο πιο ανατρεπτικό opening party της πόλης!

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του νέου βραδινού hotspot των Νοτίων Προαστίων, στο Ελληνικό. Το φαντασμαγορικό Τheater-Club “Galea” κερδίζει επάξια τον τίτλο ενός από  τα πιο ανατρεπτικά clubs από την πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας του. Οι ιδιοκτήτες και όλο το team του “Galea Theater”, υποδέχτηκαν πολλές επώνυμες προσωπικότητες  από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό χώρο, αλλά και τις πιο γνωστές φυσιογνωμίες του Αθηναϊκού social crowd. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικά live shows με τον κορυφαίο χορογράφο Τάσο Ξιαρχό και το crew του, που απογείωσαν τη βραδιά.