8)Νέο My market στην Άρτα!

Ένα νέο κατάστημα, σε κεντρικό σημείο στην πόλη της Άρτας, εγκαινίασε η αλυσίδα My market. Το νέο My market, άνοιξε τις πόρτες του την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου. Με αυτό το κατάστημα, η αλυσίδα ενισχύει ακόμη περισσότερο την παρουσία της στην περιφέρεια της Ηπείρου, καθώς το νέο κατάστημα έρχεται να προστεθεί στα τέσσερα των Ιωαννίνων και αυτό της Πρέβεζας. Το κατάστημα λειτουργεί σύμφωνα με τις Αρχές της Βιώσιμης Ανάπτυξης και με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, ενώ έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τη νέα, μοντέρνα αισθητική που έχει υιοθετήσει η αλυσίδα τα τελευταία χρόνια.

Παλίρροια: Νέο λογότυπο – ίδια αγάπη για το σπιτικό φαγητό!

Από το 1957 έως και σήμερα η ελληνική εταιρία έτοιμων γευμάτων Παλίρροια μαγειρεύει με μεράκι, διαλεχτά υλικά και σεβασμό στην ελληνική παραδοσιακή κουζίνα, έτοιμα, νόστιμα και υγιεινά γεύματα. Φέτος, η εταιρεία αλλάζει την εικόνα της δημιουργώντας ένα νέο λογότυπο! Το νέο λογότυπο της Παλίρροια προάγει την ιστορία και τις αξίες της μάρκας, μέσα από μια ανανεωμένη και ισχυρή εικόνα, προσαρμοσμένη στην αισθητική του σήμερα!
Το νέο λογότυπο θα το δείτε σταδιακά σε όλα κανάλια της Παλίρροια και φυσικά στα προϊόντα της στα ράφια και στα ψυγεία των σουπερμάρκετ!

 Νέα τηλεοπτική καμπάνια για το COOK at HOME

To COOK at HOME φέρνει την επανάσταση στις σάλτσες μαγειρέματος και μας συστήνεται μέσα από τη νέα του τηλεοπτική καμπάνια που είναι ήδη στον «αέρα». Η τηλεοπτική καμπάνια θα βρίσκεται στον «αέρα» όλο το προσεχές διάστημα στους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς σταθμούς με πανελλαδική εμβέλεια. Πρωταγωνιστής της είναι «ο ΦΑΙΔΩΝ, ο κρεοπώλης» που έρχεται να καταρρίψει τις μαγειρικές θεωρίες συνομωσίας. Επισκεφθείτε το site cookathome.gr, γνωρίστε όλα τα προϊόντα και ενημερωθείτε για τα σημεία πώλησης.

Spot 1: https://www.youtube.com/watch?v=Xj0qBUJfyi8
Spot 2: https://www.youtube.com/watch?v=ble9db4sv8I