14) Κυκλοφόρησε το φθινοπωρινό τεύχος ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ από τα My market

Νέες προκλήσεις για μικρούς και μεγάλους φέρνει το έβδομο τεύχος του περιοδικού ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ των My market! Μία ακόμη αισιόδοξη και φρέσκια έκδοση, με πλούσια θεματολογία βασισμένη στην ομώνυμη πλατφόρμα φροντίδας των My market. Το νέο τεύχος μας προσκαλεί να απολαύσουμε τα δώρα του φθινοπώρου και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας, αποκτώντας νέες συνήθειες, ώστε να νιώσουμε μεγαλύτερη ευεξία και δύναμη για νέες περιπέτειες!  Στις σελίδες του θα βρούμε συνταγές για υπέροχες σούπες και διαφορετικά smoothies, έξυπνα τρικ διατροφής για να μπούμε πάλι σε φόρμα, χρήσιμα tips για φυτά εσωτερικού χώρου, συμβουλές για να απολαύσουμε σωστά το κρασί μας.
Το περιοδικό διατίθεται σε όλο το δίκτυο των καταστημάτων My market αλλά και στο e-shop στη συμβολική τιμή των 0,40 €, που προσφέρονται για καλό σκοπό μέσω του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας των My market, με τίτλο +πράττω.

 

2 o deltio

Το Μπαρ Μπεε Κιου πάει Burger Fest για δυο απολαυστικά Σαββατοκύριακα στο ΟΑΚΑ!

Για ακόμα μια χρονιά το Μπαρ Μπεε Κιου θα βρίσκεται στη μεγαλύτερη γιορτή του Βurger, το καθιερωμένο Burger Fest, που, φέτος, διεξάγεται 1-3 και 8-10 Οκτωβρίου, στην Αγορά του ΟΑΚΑ.
Θα παρουσιάσει τα πιο αγαπημένα «μπιφτεκόψωμα» από το menu του, τα γνωστά σε όλους: ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ, ΜΠΕΙΚΟΝΕΪΤΟΡ, ΓΕΝΝΑΙΟΣ! Μια έκπληξη θα περιμένει τους επισκέπτες του brand, το νέο μπιφτεκόψωμο «ΜΠΕΡΓΚΕΡΙΤΟΣ» με άρωμα Mεξικού, που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το Burger Fest. Ένας απολαυστικός συνδυασμός από μπιφτέκι από 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά, λαχταριστό τσένταρ, πιπεριές χαλαπένιος, σος γουακαμόλε, πικάντικη μαγιονέζα και τραγανά ντορίτος.
To Μπαρ Μπεε Κιου έχει δημιουργήσει ένα πιστό community. Η αγάπη και η πιστότητα του κοινού επιβεβαιώνεται από τα βραβεία που έχει λάβει το Μπαρ Μπεε Κιου, ως “Best in Burger” αλλά και στην κατηγορία “Social & Digital Presence” των Estia Awards 2020, αλλά και παλαιότερα, που είχε βρεθεί στην πρώτη θέση του 1ου Athens Burger Fest ως το καλύτερο Burger της Αθήνας.