10) Η ασυμβίβαστη κομψότητα του DS 4

 

Το νέο DS 4 είναι το τέταρτο μοντέλο της γκάμας το οποίο ενσαρκώνει το εκλεπτυσμένο πνεύμα της Avant-Garde για ασυμβίβαστη κομψότητα, τεχνολογική υπεροχή και κορυφαίο επίπεδο άνεσης και ευελιξίας κατά την οδήγηση.
 Στην καρδιά της κατηγορίας Premium C, μιας κατηγορίας που είναι ιδιαίτερα σημαντική για τη DS Automobiles, έρχεται να τοποθετηθεί από τα τέλη του 2021 το DS 4, μία νέα πηγή έμπνευσης που αψηφά τις συμβατικές προτάσεις της πολυτελούς αυτής κατηγορίας.
 Το DS 4 ξεχωρίζει με τη επιβλητική του προσωπικότητα, τα ιδιαίτερα
σχεδιαστικά του στοιχεία και την προηγμένη τεχνολογία, συνδυασμός που δεν συναντάται στην συγκεκριμένη κατηγορία.

Το DS 4 προσφέρει την plug-in υβριδική τεχνολογία από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του. Η νέα εκδοχή της πλατφόρμας EMP2 σημείωσε σημαντική εξέλιξη με 70% νέα μέρη ή μέρη με αποκλειστική χρήση τα οποία είναι κατασκευασμένα από συνθετικά υλικά, δομικά μέρη θερμικής επεξεργασίας και πιο συμπαγή στοιχεία, όπως είναι η μονάδα κλιματισμού, απελευθερώνοντας περισσότερο χώρο για εκμετάλλευση σε
άλλα σημεία και “συγκρατώντας” το συνολικό βάρος.

2 DELTIOOO

Κοινοπραξία της Alstom παραδίδει καινοτόμο, ενοποιημένο σύστημα για την πλήρως αυτοματοποιημένη γραμμή Μετρό της Ταϊπέι

Σύμβαση για την παροχή υπερσύγχρονου ολοκληρωμένου συστήματος
Μετρό, για τη Β’ Φάση της Circular Line της Ταϊπέι εξασφάλισε κοινοπραξία της Alstom με την ταϊβανέζικη εταιρία παροχής τεχνικών και εργολαβικών υπηρεσιών CTCI από το Systemwide E&M Project Office Department of Rapid Transit Systems of Taipei City Government (SEMPO). Με εκτιμώμενη αξία στα 720 εκατ. ευρώ, το έργο αυτό για την πλήρως αυτοματοποιημένη (βαθμός αυτοματισμού 4) γραμμή του Μετρό της πόλης, σηματοδοτεί το δεύτερο ετοιμοπαράδοτο έργο της πρόσφατης κοινοπραξίας στην Ταϊβάν, μετά τη γραμμή Wanda-Zhonghe-Shulin. Η Alstom θα είναι υπεύθυνη για την προμήθεια 29 πλήρως αυτοματοποιημένων συρμών Metropolis τεσσάρων βαγονιών, το σύστημα σηματοδότησης Urbalis 400 Communications-Based Train Control (CBTC), το σύστημα εποπτικού ελέγχου και συλλογής δεδομένων (SCADA) και τις θύρες αποβάθρας (PSD).