13) Η JYSK παρουσίασε τη νέα χειμερινή της συλλογή με ένα online event από την Κοπεγχάγη

λεζάντα φωτο: Κώστας Δημόπουλος Sales & Marketing Manager JYSK Ελλάδας

H JYSK προσκάλεσε δημοσιογράφους και influencers από όλη την Ευρώπη σε ένα online event για να τους παρουσιάσει τις νέες αφίξεις στην χειμερινή συλλογή της. Την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021, είχαν την ευκαιρία να συνδεθούν live με τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο κέντρο της Κοπεγχάγης (ξενοδοχείο Royal Olympic Hotel) και να μάθουν περισσότερα σχετικά με το πως δουλεύει η JYSK με τις νέες τάσεις έτσι ώστε να αναπτύσσει τη συλλογή των προϊόντων της αλλά και τι ενέργειες κάνει στον τομέα της βιωσιμότητας. «Το να είσαι “trendy” πρέπει να συμβαδίζει με ενέργειες που προάγουν τη βιωσιμότητα. Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα μας καλύπτουν πάντα τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών μας αλλά και ότι παράγονται με βάση τις αρχές της βιωσιμότητας. Παράλληλα με την παρουσίαση μερικών από των εξαιρετικών νέων προϊόντων μας θέλουμε να περάσουμε και αυτό το μήνυμα στη σημερινή παρουσίαση» εξηγεί η Rikke Blæsild, Range & Design Manager στη JYSK, η οποία παρουσίασε τις τάσεις και τα προϊόντα σε αυτή την εκδήλωση.

2 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΛΕΖΑΝΤΑ ΦΩΤΟ: Μαρίνα Δούρου, Creative Director της DUR

Η Μαρίνα Δούρου συμμετείχε στην εκδήλωση του Αρχαιολογικού Μουσείου Πάτρας με θέμα τη Φουστανέλα

Η Μαρίνα Δούρου, Creative Director της DUR, προσεκλήθη ως ομιλήτρια στην εκδήλωση της Κοινωφελούς, Δράσης- Έκφρασης, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πάτρας, που οργάνωσε ο Γρηγόρης Μυρώνης με θέμα, ”Φουστανέλα: Εμβληματική και Διαχρονική αξία τέχνης, μνήμης και ενδύματος”.
Ειδικότερα, την αφορμή για τη συμμετοχή της Μαρίνας Δούρου στην
εκδήλωση αποτέλεσαν οι σχεδιαστικές αναφορές της DUR στον εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση, με το βάφτισμα “RELEASE” που έδωσε στην συλλογή. Η εκδήλωση φιλοξένησε σημαντικές προσωπικότητες όπως, μεταξύ άλλων, τον Νίκο Πλακίδα, τον τελευταίο κατασκευαστή του πανομοιότυπου αυθεντικού παραδοσιακού ενδύματος, βραβευμένος από την UNESCO ως συλλέκτης και κατασκευαστής.