6) 100% vegan η νέα βασική σειρά της essence

Με τη βασική σειρά της essence  Φθινόπωρο / Χειμώνας 2021, όλα τα νέα προϊόντα είναι 100% vegan, δηλαδή χωρίς συστατικά ζωικής προέλευσης.

Επιπλέον, η εταιρία έχει αλλάξει τη σύνθεση σε όλα τα υπάρχοντα, αγαπημένα προϊόντα ώστε να είναι κι αυτά vegan. Φυσικά, όλα τα προϊόντα της συνεχίζουν να είναι cruelty-free – όπως ήταν πάντα στην essence.

Πολλά από τα νέα προϊόντα ανταποκρίνονται και στο σύνθημα “skin first, make-up second”. Το επίκεντρο είναι το Clean Beauty και η αίσθηση φροντίδας των προϊόντων – έχουν ευχάριστη αίσθηση, είναι όμορφα και περιποιούνται το δέρμα μας με πολύτιμα συστατικά. Το αποτέλεσμα: μια φυσικά λαμπερή επιδερμίδα που γίνεται η τέλεια βάση για μια φυσική εμφάνιση με απόλυτη λάμψη. Στη σειρά HELLO, GOOD STUFF! με τουλάχιστον 90% φυσικά συστατικά, προστέθηκε μία κρέμα προσώπου, μία μάσκα προσώπου για τον ύπνο, ένας ορός προσώπου και ένα Herbal Face Mist. Επίσης ολοκαίνουργιο: το PRIME+ STUDIO MULTI-ACTION + protecting Primer – ένας καθημερινός σύντροφος με φίλτρο UV και προστασία από το μπλε φως.

2 DELTIOOOO

Eyewear by David Beckham: Η νέα συλλογή για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2021

Η νέα Συλλογή Eyewear by David Beckham για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2021 αντλεί έμπνευση από το ανεπιτήδευτο βρετανικό στιλ του David και εστιάζει στη λεπτομέρεια και τη λειτουργικότητα. Τα μοντέλα απευθύνονται στον καταναλωτή που αγαπά τα κλασικά σχέδια και την κοσμοπολίτικη αίσθηση. Αυτή η συλλογή περιλαμβάνει μια μεγαλύτερη γκάμα γυαλιών ηλίου και οράσεως από ελαφριά, υψηλής ποιότητας υλικά που αναπτύχθηκαν από τη Safilo.
Μετά το Παρίσι και το Μαϊάμι, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ συνεχίζει το ταξίδι του στο Λονδίνο. Η πόλη αποτελεί την έμπνευση αυτής της συλλογής και αποτυπώνει πλήρως τη βρετανική, διαχρονική αίσθηση της μάρκας Eyewear by David Beckham. Η κλασική και διαχρονική αύρα του Λονδίνου ζωντανεύει μέσα από τη συλλογή και τη καμπάνια για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021, που βασίστηκε στην εικαστική γλώσσα που καθιέρωσαν προηγούμενες καμπάνιες με αφετηρία εμβληματικές εικόνες θρυλικών αστέρων του κινηματογράφου.