7) Νέο Διπλοζυμωτό Κατσέλης: Ψωμί Κάθε Μέρα!

Ο Κατσέλης φέρνει τις γεύσεις των προϊόντων του παραδοσιακού
φούρνου μέσα στο super market. Το νέο ψωμί Κατσέλης Διπλοζυμωτό, παρασκευάζεται από επιλεγμένα άλευρα, αλεσμένα σε πετρόμυλο, με ελαιόλαδο και με διαδικασία διπλής ζύμωσης που αφήνει το χρόνο στο
προζύμι να ξεκουραστεί και να ωριμάσει πριν ξαναζυμωθεί με το ζυμάρι. Έτσι, το ψωμί αποκτά μια αφράτη, χαρακτηριστική υφή, πλούσια γεύση και άρωμα και, το κυριότερο, διατηρείται αναλλοίωτο για όλη την εβδομάδα χωρίς συντηρητικά!

2 δελτιο

ARTOZA 2021: Έτοιμη να καλωσορίσει ξανά όλους τους επαγγελματίες του κλάδου

Ανανεωμένη αλλά διατηρώντας τη δυναμική που τη διακρίνει και την έχει μετατρέψει στην κορυφαία έκθεση για την Αρτοποιία και τη Ζαχαροπλαστική στη χώρα μας, η ARTOZA είναι πανέτοιμη να υποδεχτεί 12-15 Νοεμβρίου, στο Metropolitan Expo, τους επαγγελματίες του κλάδου από κάθε γωνιά της Ελλάδας, που αναζητούν νέα προϊόντα, έμπνευση και ενημέρωση. Παράλληλα, η
διεξαγωγή της μαζί με την έκθεση FOODTECH, δημιουργεί τις προΰποθέσεις για τη μεγιστοποίηση της επισκεψιμότητας της ΑRTOZA και την καθιστά το σημαντικότερο εμπορικό γεγονός για την ανάπτυξη
και τον εκσυγχρονισμό του κλάδου στη χώρα μας.

 

Say Yes …and Get Impressed!

Τα ψωμιά… γίγαντες!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Άρτου που γιορτάζουμε στις 16 Οκτωβρίου σας παρουσιάζουμε τα γιγαντιαία ψωμιά της βιετναμέζικης επαρχίας Αν Γκιάνγκ στο Βιετνάμ. Φούρνος της περιοχής παρασκευάζει ψωμιά που έχουν μήκος 1 μέτρο και βάρος τουλάχιστον 3 κιλά. Το γιγαντιαίο ψωμί πωλείται συνήθως σε μεγάλες πλαστικές σακούλες και κοστίζει περίπου 2 ευρώ. Δεν διακρίνεται μόνο για το μέγεθός του αλλά και για τη γεύση του. Μετά το ψήσιμο οι αρτοποιοί το αλείφουν με βούτυρο και προσθέτουν σπόρους για να έχει πιο έντονη γεύση.

Τα γιγαντιαία ψωμιά που έκαναν διάσημη την επαρχία Αν Γκιάνγκ δεν αποτελούνμέρος κάποιας παλιάς παράδοσης, αλλά τα εμπνεύστηκε και τα δημιουργεί ένας ντόπιος αρτοποιός που άρχισε να ζυμώνει μεγάλα ψωμιά για πλάκα! Ο Φαμ Τι Μπακ, όπως είναι το όνομά του, έχει δηλώσει ότι αρχικά ξεκίνησε να φτιάχνει τα ψωμιά στον ελεύθερο χρόνο του, αλλά όταν κατάλαβε ότι είχαν μεγάλη ζήτηση ξεκίνησε να παράγει μεγαλύτερες ποσότητες βάζοντάς τα στη βιτρίνα του φούρνου. Σύντομα όχι μόνο οι ντόπιοι αλλά και οι τουρίστες έμαθαν για τα τεράστια ψωμιά και άρχισαν να τα αγοράζουν ως αναμνηστικά!