13) H KPMG δωρίζει νέα σχολικά είδη για τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

Η πρωτοβουλία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της KPMG στην Ελλάδα, που πλέον έχει γίνει θεσμός, το “Back to School” στην οποία οι άνθρωποι της εταιρίας συγκεντρώνουν σχολικά είδη για τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ πραγματοποιείται για 6 η συνεχή χρονιά. Οι άνθρωποι της KPMG σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της ΕΛΕΠΑΠ και προσέφεραν είδη χειροτεχνίας, βιβλία και σχολικά είδη στα παιδιά και τους δασκάλους -τηρώντας τα μέτρα προστασίας από την πανδημία.
Συγκεκριμένα η παράδοση των ειδών έγινε από τον Marketing & Communications Manager της εταιρίας, Αλκιβιάδη Σιαράβα στην Αθήνα και από τον Γενικό Διευθυντή, Δημήτρη Ηλιάδη στη
Θεσσαλονίκη, με συνοδεία συνεργατών.
Ο Αλκιβιάδης Σιαράβας ανέφερε μεταξύ άλλων: “Η ιδιαίτερη σχέση που έχουμε χτίσει με τους ανθρώπους και τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ, μας έχει δώσει την ευκαιρία να γνωρίσουμε από πρώτο χέρι τον θετικό αντίκτυπο της μακροχρόνιας αφοσίωσης και προσφοράς από τους ανθρώπους μας στην καθημερινότητα των παιδιών και να παρακολουθήσουμε την εξέλιξή τους χρόνο με χρόνο σε αυτή την ξεχωριστή διαδρομή ζωής”.

 

Say Yes …and Get Impressed

Halima Cisse: Η γυναίκα που γέννησε εννιάδυμα και κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ!

Λέγεται Halima Cisse, είναι 25 ετών και γέννησε φέτος 9 μωρά, καταρρίπτοντας το παγκόσμιο ρεκόρ πολλαπλών γεννήσεων.

Παρόλο που αναμενόταν να γεννήσει 7 μωρά, σύμφωνα με υπερήχους που πραγματοποιήθηκαν στο Μαρόκο και το Mali, γέννησε 5 κορίτσια και 4 αγόρια. Η εγκυμοσύνη της Cisse απέσπασε την εθνική προσοχή, καθώς οι οργανώσεις εργάστηκαν για να διασφαλίσουν ότι τόσο η ίδια όσο και τα μωρά της θα λάμβαναν την απαραίτητη ιατρική περίθαλψη.

Οι περιπτώσεις γυναικών που γεννούν με επιτυχία τόσα πολλά νεογνά είναι σπάνιες  λόγω της πίεσης που ασκούν στο σώμα της μητέρας. Η εγκυμοσύνη της Halima Cisse έγινε η τρίτη περίπτωση στην ιστορία, με τις άλλες δύο να έχουν λάβει χώρα στο Σίδνεϊ και τη Μαλαισία. Και στις δύο άλλες περιπτώσεις όμως, δυστυχώς δεν επέζησαν όλα τα μωρά, σε αντίθεση με την σπανιότατη περίπτωση της Cisse.