8) Στα 10 καλύτερα resort στον κόσμο το ELIVI SKIATHOS

Το ELIVI SKIATHOS αποχαιρετά το καλοκαίρι του 2021 με τον καλύτερο τρόπο αφού το Condé Nast Traveller ανακοίνωσε ότι το resort κατατάσσεται στα 10 καλύτερα resort της Ελλάδας (7η θέση στην κατάταξη) ενώ ο απολογισμός της σεζόν έκλεισε με θετικό πρόσημο, αγγίζοντας τα νούμερα του 2019. Αναμενόμενα, ο Αύγουστος ήταν η πιο αποδοτική περίοδος, με την υψηλότερη πληρότητα, με τον Ιούλιο να είναι μήνας που λειτούργησε σε κανονικούς ρυθμούς και τον Σεπτέμβριο να ακολουθεί δυναμικά.
Και τη φετινή χρονιά, η ελληνική αγορά υπήρξε σημαντικός αρωγός για το ξενοδοχείο, αφού οι εγχώριες κρατήσεις κυριάρχησαν όλους τους μήνες της τουριστικής περιόδου. Δεν ήταν λίγοι οι έλληνες επισκέπτες που επέλεξαν τo ELIVI για διαμονή στις βίλλες και τις σουίτες υψηλών
προδιαγραφών, λόγω της μοναδικής τους τοποθεσίας μπροστά στη θάλασσα, αλλά και για να απολαύσουν τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρει το ξενοδοχείο. Σημαντικό ρόλο στην ενίσχυση της επισκεψιμότητας από το ελληνικό κοινό έπαιξε και η προσθήκη της απευθείας ακτοπλοϊκής σύνδεσης από τη Θεσσαλονίκη, αφού εξυπηρέτησε το αυξημένο ενδιαφέρον από επισκέπτες της Βόρειας Ελλάδας.

 

2 θέμα

Grecotel: 7 σημαντικές διακρίσεις στα φετινά Greek Hospitality Awards

Ο κορυφαίος ξενοδοχειακός όμιλος Grecotel, ξεχώρισε στη φετινή διοργάνωση των Greek Hospitality Awards, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, λαμβάνοντας 7 τιμητικά βραβεία για τις επιδόσεις του και τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που προσφέρει στους φιλοξενούμενους του.

Συγκεκριμένα, απέσπασε 4 Χρυσά Βραβεία:

  • Best Greek Family Resort: για το Grecotel Riviera Olympia & Aqua Park στην Κυλλήνη.
  • Best Greek Boutique Resort: για το Grecotel Mandola Rosa στην Κυλλήνη.
  • Best Greek Hotel Dining Experience: για το Grecotel LUX ME White Palace στην Κρήτη.
  • Best Greek Hotel Mobile App: m-hospitality για την εφαρμογή Grecotel App, τη νέα, καινοτόμα λύση που προσφέρει ο Όμιλος σε όλους τους επισκέπτες του.

Ακόμη, διακρίθηκε με 3 Αργυρά Βραβεία:

  • Top Greek Hotel 2021: για το Grecotel Cape Sounio στην Αττική.
  • Top Greek Resort 2021: για το Grecotel Corfu Imperial στην Κέρκυρα.
  • Best Greek All Inclusive Resort: για το Grecotel Casa Marron στην Αχαΐα.