10) H Bayer Ελλάς αποσπά 4 κορυφαίες διακρίσεις στα HR Awards 2021

Λεζάντα: Η ομάδα Ανθρωπίνου Δυναμικού της Bayer Ελλάς

H ομάδα Ανθρώπινου Δυναμικού της Bayer Ελλάς ξεχώρισε για τρίτη συνεχή χρονιά στα βραβεία HR Awards, καθώς κατάφερε να αποσπάσει 4 διακρίσεις – μία πλατινένια, δύο χρυσές και μία χάλκινη – σε τρεις κατηγορίες.
Συγκεκριμένα, η ομάδα Ανθρώπινου Δυναμικού της Bayer Ελλάς απέσπασε διπλή διάκριση στην κατηγορία «Talent &Performance Management: Most Effective Total Reward Strategy», για τον ολιστικό τρόπο προσέγγισης των αμοιβών και παροχών των εργαζομένων της καθώς και για την εστίαση σε νέους τρόπους αναγνώρισης και επιβράβευσής τους.
Στην κατηγορία «Learning & Development: Best Change Management Strategy/Initiative» η Bayer Ελλάς διακρίθηκε για το ολοκληρωμένο πρόγραμμα επιμόρφωσης των managers της στις δεξιότητες της αλλαγής αλλά και στη νέα κουλτούρα της εταιρίας.
Η τρίτη διάκριση είναι στην κατηγορία «HR Team of the Year», η οποία αναδεικνύει την ομάδα Ανθρωπίνου Δυναμικού της Bayer Hellas για ακόμη μια χρονιά στις κορυφαίες μεταξύ των εταιριών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

 

2 δελτίο

Ένα ακόμα βραβείο για τη Groupama Ασφαλιστική στα HR Awards 2021

H Groupama Ασφαλιστική κέρδισε ένα ακόμα βραβείο στα πρόσφατα HR Awards 2021 στον τομέα του Learning Development και πιο συγκεκριμένα, τη χάλκινη διάκριση στην κατηγορία Best Change Management Strategy / Initiative για την πρωτοβουλία της με τίτλο
«Life Strategy». Το πρόγραμμα Life Strategy, σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από την Groupama Ασφαλιστική σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ). Δεδομένου ότι η πανδημία δημιούργησε την ανάγκη προσαρμογής σε καθολικές αλλαγές, η Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της Groupama έθεσε ως άμεση προτεραιότητα ενέργειες που στόχευαν στην υποστήριξη των εργαζομένων και στην προσαρμογή στις νέες συνθήκες.

 

3 δελτίο

Βραβείο «Silver» για την AstraZeneca στα HR Awards 2021 στην κατηγορία Best Reskilling Strategy

Silver διάκριση έλαβε η βιοφαρμακευτική εταιρία AstraZeneca στα HR
Awards 2021 στην κατηγορία «Best Reskilling Strategy». Η εταιρία βραβεύτηκε για την υποψηφιότητα της με τίτλο:
«Reskilling during COVID-19 period in order to meet the needs of the new era» και την υιοθέτηση νέων προσεγγίσεων και αξιοποίηση ψηφιακών εργαλείων που διευκολύνουν την επικοινωνία και την επιτυχή συνεργασία. O κ. Ευθύμιος Νικολόπουλος, ΙΒΕΧ & Business Development Director της AstraZeneca Ελλάδας δήλωσε μεταξύ άλλων:
“Η εταιρία ανταποκρινόμενη στις προκλήσεις του νέου υπό διαμόρφωση περιβάλλοντος, προχώρησε άμεσα στην ανάπτυξη και εφαρμογή στρατηγικής Reskilling που περιλάμβανε δυο άξονες – την ανάπτυξη και δημιουργία της κατάλληλης τεχνολογικής υποδομής και τη συνεχή εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού”.