13) Ο ραδιοφωνικός παραγωγός Γιάννης Πετρίδης επιλέγει μουσική για τον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη θέλησε να ενώσει τις δυνάμεις του με την πιο επιδραστική προσωπικότητα της ελληνικής ραδιοφωνίας, τον ραδιοφωνικό και μουσικό παραγωγό Γιάννη Πετρίδη.
Προχωρώντας σε μία άκρως καινοτόμα και ασυνήθιστη επικοινωνιακά κίνηση, ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη ανέθεσε στον Γιάννη Πετρίδη, τον απόλυτο γκουρού της μουσικής, τη δημιουργία playlists από το ελληνικό και το ξένο ρεπερτόριο οι οποίες έχουν αναφορές σε αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, λεωφορεία, φορτηγά και γενικά συνδέονται με την απόλαυση της οδήγησης.
Ο Γιάννης Πετρίδης επέλεξε τραγούδια, ελληνικά και ξένα, που όλοι κάποια στιγμή έχουμε ακούσει, έχουμε αγαπήσει και μας έχουν συντροφεύσει σε κάποια στιγμή της ζωής μας.
Από το «Ταξιδιάρα Ψυχή» του μουσικού rock συγκροτήματος Τρύπες, το «Σαν τρελό φορτηγό» του Γιάννη Πάριου και το «Διθέσιο» της Άλκηστης Πρωτοψάλτη μέχρι το “Highway Star” των Deep Purple, το “Drive My Car” των The Beatles και το “Little Honda” των The Beach Boys, o Γιάννης Πετρίδης επιμελήθηκε 2 Playlists εμπνευσμένες από όλων των ειδών τα οχήματα αλλά και από μια τεράστια ποικιλία ακουσμάτων και μουσικών κατηγοριών, συνολικής διάρκειας περίπου 3,5 ωρών.

2 deltio

«Ταξίδι Προς την Ελευθερία»: Το πρόγραμμα ΜΟΡΙΑΣ ’21 κάνει την Επανάσταση… παιχνίδι

Το «Ταξίδι προς την Ελευθερία», ένα πρωτότυπο επιτραπέζιο παιχνίδι που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του ολοκληρωμένου προγράμματος πολιτιστικού τουρισμού ΜΟΡΙΑΣ ’21, μας προσκαλεί να «ζήσουμε» την Επανάσταση του 1821 με τον πιο ευφάνταστο τρόπο!
Πρόκειται για ένα γρήγορο παιχνίδι, στο οποίο οι συμμετέχοντες γίνονται συνοδοιπόροι του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στον χρόνο, ξεκινώντας από τη δημιουργία της Φιλικής εταιρείας και καταλήγοντας στη γέννηση του νέου Ελληνικού Έθνους. Το παιχνίδι εκτυλίσσεται στην εποχή της Επανάστασης και με οδηγό τα απομνημονεύματα του Γέρου του Μοριά, όλοι οι παίκτες περνούν μέσα από πόλεις και χωριά, συμμετέχοντας στα σημαντικά
ιστορικά γεγονότα που έπαιξαν βασικό ρόλο, στην πορεία μας προς την Ελευθερία. Το «Ταξίδι προς την Ελευθερία» είναι ιδανικό δώρο για τις γιορτές και απευθύνεται μικρούς και μεγάλους, ηλικίας από 8 ετών και άνω. Παίζεται από 2-4 παίκτες και συνδυάζει ιστορικές γνώσεις και διασκέδαση για όλη την οικογένεια.