14) Ο Μένιος Σακελλαρόπουλος παρουσιάζει το νέο του βιβλίο

Το Βιβλιοπωλείο PUBLIC και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Μένιου Σακελλαρόπουλου με τίτλο Το κορίτσι της στάχτης, στο Public cafe Συντάγματος (5ος όροφος, Καραγεώργη Σερβίας 1, Πλ. Συντάγματος).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο δημοσιογράφος και πολιτικός Γιώργος Λιάνης και η δημοσιογράφος Αθηναΐδα Νέγκα. Παρούσα θα είναι η ηρωϊδα του βιβλίου, Βίβιαν Στεφάνου.

Αποσπάσματα θα διαβάσει η ηθοποιός Νάντια Κοντογιώργη.

Πρόκειται για μια αληθινή, σπαρακτική ιστορία με φόντο τα ισοπεδωμένα Καλάβρυτα, ένα ολόφωτο μήνυμα στην ανθρωπότητα από μία συγκλονιστική γυναίκα, τη Βίβιαν Στεφάνου, για τη δύναμη της ψυχής του ανθρώπου, που χτίζει φάρους για ν’ απλώσει το φως!

 

2 θεμα

 

Facebook Live με τη συγγραφέα Καλή Δοξιάδη

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν σε έναν κύκλο σύντομων συναντήσεων όπου οι συγγραφείς των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ απαντούν στις ερωτήσεις μας και σας βάζουν στον κόσμο των νέων βιβλίων τους λίγες μέρες πριν από την επίσημη κυκλοφορία τους.

Την Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021, στις 7 το βράδυ θα έχουμε 10 λεπτά με την Καλή Δοξιάδη.

Η συγγραφέας παρουσιάζει από τη σελίδα Facebook των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ το μυθιστόρημά της Μια ιστορία μόνο: Ταξίδι στα βράχια.

Πρόκειται για την ιστορία μιας οικογένειας και την Ιστορία μιας χώρας.
Ένα βιβλίο για τις μικρές και μεγάλες ιστορίες που καθορίζουν τις ζωές μας. Το σπίτι στα βράχια αποτελεί το πρώτο μέρος μιας τριλογίας που θα σας συναρπάσει. Κυκλοφορεί στις 25 Νοεμβρίου 2021.