5) Η The Big Bad Wolf – Souvlaki & Burger Bar υποστηρικτής σίτισης του MadWalk 2021 By Serkova Crystal Pure

O Μεγάλος Κακός Λύκος φόρεσε τα καλά του και συμμετείχε στη
διοργάνωση του πιο συναρπαστικού Fashion Music Project της χρονιάς, που πραγματοποιήθηκε την 23η Νοεμβρίου στο Tae Kwon Do. Η The Big Bad Wolf – Souvlaki & Burger Bar, η οποία ανέλαβε τη σίτιση της παραγωγής του Madwalk 2021 by Serkova Crystal Pure, προσέφερε στιγμές απόλαυσης σε διοργανωτές, καλλιτέχνες, σχεδιαστές και μοντέλα.
Στην πασαρέλα του Madwalk βρέθηκαν για μια ακόμα χρονιά τα
σπουδαιότερα ονόματα του κόσμου της μόδας με εκπληκτικές δημιουργίες, μοναδικά υφάσματα και εντυπωσιακά catwalks, τα οποία ανέδειξαν με τις φωνές τους γνωστοί καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής. Η The Big Bad Wolf – Souvlaki & Burger Bar είχε τη χαρά να αποτελέσει μέρος αυτής της γιορτής, αφού τα ζουμερά σουβλάκια, οι vegan επιλογές, οι ολόφρεσκες σαλάτες, τα λαχταριστά burgers & club sandwich «συνόδευσαν» τους διοργανωτές, χαρίζοντας τους μια μοναδική γευστική εμπειρία. Από τη βραδιά δεν έλειπαν και οι ευχάριστες εκπλήξεις, όπως η πασαρέλα της ΔΕΗ με δημιουργίες υψηλής ραπτικής που σέβονται το περιβάλλον και προωθούν μία πράσινη αντίληψη για τη ζωή.

Tech news

Εικονικό οικόπεδο πουλήθηκε για το ποσό-ρεκόρ των 2,4 εκατ. δολαρίων

Στον εικονικό κόσμο Decentraland πουλήθηκε έκταση μισού στρέμματος για 2,4 εκατομμύρια δολάρια σε κρυπτονόμισμα, το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί μέχρι σήμερα για εικονικό ακίνητο!

To Decentraland είναι ένας εικονικός τρισδιάστατος χώρος όπου οι χρήστες μπορούν να αγοράζουν γη. Επίσης, έχουν τη δυνατότητα να επισκέπτονται κτήρια, αλλά και να συναντιούνται με τα άβαταρ άλλων χρηστών. Το Decentraland ανήκει σε ένα είδος metaverse στο οποίο οι συναλλαγές πιστοποιούνται με την τεχνολογία blockchain που χρησιμοποιείται και στα κρυπτονομίσματα.

Ο όρος metaverse έγινε ευρύτερα γνωστός όταν η Facebook άλλαξε το όνομά της σε Meta Platforms επιδιώκοντας να δώσει έμφαση στην ανάπτυξη προϊόντων και υπηρεσιών σε εικονική πραγματικότητα.