3) expert #9

It’s all about beauty!

Τα δώρα που εντάσσονται στην κατηγορία “ομορφιά και περιποίηση” είναι στα top της λίστας των ξωτικών της expert!

Το πρόσωπο και τα μαλλιά είναι από τα πρώτα που παρατηρούμε στην εμφάνιση κάποιου… άρα; Τα δώρα που μας ομορφαίνουν, μας αρέσουν!

Ρίξε μια ματιά…

https://www.expert-hellas.gr/shop/beurer-fc-96-vourtsa-katharismou-prosopou-doro-t/

Η Beurer FC 96 Βούρτσα καθαρισμού προσώπου (κωδικός προϊόντος: 009316) προσφέρει απαλό και λεπτομερή καθαρισμό για μια εμφανώς απαλή και λαμπερή επιδερμίδα. Με αυτό το πινέλο προσώπου, έχετε πάντα μια επισκόπηση της κατάστασης της μπαταρίας, της αλλαγής εξαρτήματος και της ταχύτητας χάρη στην οθόνη LCD.

 

https://www.expert-hellas.gr/shop/beurer-hc-80-pistolaki-mallion/

Το Beurer HC-80 Πιστολάκι Μαλλιών (κωδικός προϊόντος: 01004) διαθέτει επαγγελματικό μοτέρ για υψηλή απόδοση και μεγάλη διάρκεια ζωής και τριπλή λειτουργία ιόντων.

 

https://www.expert-hellas.gr/shop/remington-as8810-e51-il-peristrefomeni-vourtsa-mallion/

Η Ηλεκτρική Περιστρεφόμενη Βούρτσα Μαλλιών Remington AS8810 E51 (κωδικός προϊόντος: 010255) προσφέρει ένα επαγγελματικό look χωρίς να χρειάζεστε ένα σεσουάρ και μία στρογγυλή βούρτσα.

https://www.expert-hellas.gr/shop/remington-s8540-keratin-protect-isiotiki-mallion/

Η Remington S8540 Keratin Protect Ισιωτική Μαλλιών (κωδικός προϊόντος: 010253) με πλάκες κεραμικής επίστρωσης από κερατίνη και αμυγδαλέλαιο κάνει τα μαλλιά όμορφα και λαμπερά.

https://www.expert-hellas.gr/shop/bellissima-df1-3000-mypro-diffon-ceramic/

Η Bellissima DF1 3000 myPRO Diffon Ceramic Φυσούνα (κωδικός προϊόντος: 010879) είναι ιδανική για απαλό στέγνωμα των μαλλιών με ταυτόχρονη ενίσχυση όγκου και φυσικής ελαστικότητας στις μπούκλες.

 

Tips που… αφαιρούν χρόνια!

Χρησιμοποιήστε μόνο όσα προϊόντα styling είναι απαραίτητα για να δείχνουν τα μαλλιά όμορφα αλλά ταυτόχρονα ανάλαφρα. Η υπερβολική χρήση προϊόντων περιποίησης μαλλιών, “βαραίνουν” την εμφάνιση και προσθέτουν χρόνια.

Τα μαλλιά που είναι κομμένα όλα στο ίδιο μήκος συνήθως “βαραίνουν” τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Οπότε μια πολύ καλή λύση είναι τα layers! Δίνουν στα μαλλιά σας κίνηση και χαρίζουν νεανική εμφάνιση.

Οι ανταύγειες κολακεύουν το πρόσωπο και δείχνουν πιο πλούσια τα μαλλιά. Προτιμάμε τις φυσικές ανταύγειες και όχι τις έντονες αντιθέσεις. Επίσης, όσο μεγαλώνουμε είναι προτιμότερο να ανοίγουμε λίγους τόνους το χρώμα των μαλλιών μας. Οι πολύ σκούρες αποχρώσεις προσθέτουν χρόνια.