11) Πάνω από 20.000 δημόσιοι υπάλληλοι θα κάνουν update ψηφιακών δεξιοτήτων μέχρι το 2025

Περισσότεροι από 20.000 δημόσιοι υπάλληλοι μέχρι το 2025 θα εκπαιδευτούν στις ψηφιακές δεξιότητες (skilling, upskilling, reskilling) μέσα από την πρωτοβουλία της Microsoft “GR for Growth”.

Η ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού αποτελεί βασική προϋπόθεση για τον ταχύτερο ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας. Γι’ αυτό το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης έχει θέσει ως προτεραιότητά του την επένδυση και προώθηση των ψηφιακών δεξιοτήτων για όλους τους πολίτες μέσα από πρωτοβουλίες και δράσεις σε συνεργασία με τα υπόλοιπα υπουργεία και φορείς.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα είναι διαδραστικά, καθώς παράλληλα με τη συνεχή παρουσία και καθοδήγηση από τους εισηγητές περιλαμβάνουν και πρακτικά εργαστήρια.

Η συμμετοχή στα προγράμματα και η δυνατότητα απόκτησης της αντίστοιχης πιστοποίησης είναι δωρεάν και η εκπαίδευση πραγματοποιείται στα ελληνικά και τα αγγλικά.

Η πρώτη φάση του προγράμματος περιλαμβάνει 3.000 δημοσίους υπαλλήλους και θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του 2022. Οι δράσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της Εθνικής Συμμαχίας για τις Ψηφιακές Δεξιότητες και την Απασχόληση.

 

κατηγορία του παρακάτω θέματος:

press news_tech edition

Η απόλυτη εμπειρία τεχνολογίας έφθασε στο νέο κατάστημα Κωτσόβολος στην Αγία Παρασκευή

Η Κωτσόβολος παρουσίασε το νέο της κατάστημα στην Αγία Παρασκευή, στη Λεωφόρο Μεσογείων 448, που ήρθε για να αναβαθμίσει την εξυπηρέτηση και να προσφέρει την απόλυτη αγοραστική εμπειρία, κάνοντας καλύτερη τη ζωή των πελατών της. Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου, εκδήλωση εντός του καταστήματος, όπου δημοσιογράφοι και συνεργάτες της εταιρίας, έδωσαν το παρών και βίωσαν τη μοναδική εμπειρία που ένα κατάστημα Κωτσόβολος προσφέρει.
Το νέο flagship κατάστημα της Κωτσόβολος στην Αγία Παρασκευή είναι 3 ορόφων και 3.300 τ.μ., προσβάσιμο σε άτομα με αναπηρίες, με διαθεσιμότητα 120 θέσεων parking και 1 Quick Point για άμεση και ασφαλή παραλαβή παραγγελιών εντός ή εκτός του καταστήματος. Ο καταναλωτής, με την επίσκεψή του, μπορεί να επωφεληθεί μέσα από ένα σύνολο καινοτόμων υπηρεσιών άμεσα, γρήγορα και απλά, αφού με το Scan & Go, το Pay Express και τα μηχανήματα αυτόματης πληρωμής μετρητών Cash Dro, μέσα από ελάχιστα βήματα, αγοράζει το προϊόν στη στιγμή, το παίρνει και φεύγει. Ο κάθε όροφος, με ειδικά σχεδιασμένα corners για κορυφαίες στιγμές εμπειρίας, κρύβει τις δικές του εκπλήξεις και διαθέτει όλα τα προϊόντα τεχνολογίας, gaming, συσκευών για ένα «έξυπνο σπίτι», τη μεγαλύτερη ποικιλία λευκών και μικροσυσκευών και ειδικά εξοπλισμένους χώρους.