Αγγούρι & Ανανάς: το αχτύπητο δίδυμο
Θα χρειαστούμε:
1 αγγούρι
150 γρ. ανανά
50 γρ. μέλι
3 φλιτζάνια νερό
Πώς γίνεται:
Πλένουμε καλά το αγγούρι και το κόβουμε σε μικρά κομματάκια.
Καθαρίζουμε τον ανανά, αφαιρώντας το περίβλημα και στη συνέχεια τον κόβουμε.
Τα βάζουμε τώρα στο ραβδομπλέντερ μαζί με το νερό για να ομογενοποιηθούν.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το μέλι και ανακατεύουμε. Έτοιμο!
Did you know?
Στις Φιλιππίνες χρησιμοποιούν τον ανανά για την παραγωγή της υφάνσιμης ίνας Piña, από την οποία φτιάχνουν πουκάμισα. Τα Barong Tagalog είναι διαφανή πουκάμισα που φορούν οι άνδρες πάνω από το κανονικό τους πουκάμισο σε επίσημες περιστάσεις. Επίσης, ο ανανάς χρησιμοποιείται και για τα γυναικεία Baro’t saya που είναι η ανεπίσημη εθνική ένδυση των γυναικών στις Φιλιππίνες.