3)φτιάξε καφέ να στα πω…

Καλημέρα αγαπημένοι μου SayYessers!!! Πώς είμαστε σήμερα;

Όσοι ασχολούνται επαγγελματικά με το τρόφιμο και το ποτό αλλά και όσοι αγαπάνε το φαγητό και τα παρελκόμενά του, γνωρίζουν πως το σαββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε η έκθεση FoodExpo. Πάνω από 1200 εκθέτες παρουσίασαν τα προϊόντα τους σε ένα κοινό που μάλλον διψούσε για επιστροφή στην κανονικότητα αφού πλημμύρισε και τα 4 hall της έκθεσης και τις 3 ημέρες που αυτή διήρκεσε.

Νέα προϊόντα, νέες συνεργασίες, νέες εξαγορές και γενικά καινοτομία και καλή διάθεση για συνέργειες είναι αυτό που μου αποτυπώθηκε από τη φετινή έκθεση. Πολλοί μικροί παραγωγοί τόλμησαν αλλά και μεγάλοι παίχτες της αγοράς ξεπέρασαν τον εαυτό τους και φέτος! Θα επανέλθω με άρθρο για τα προϊόντα που ξεχώρισα!!!

Όμως αν με ρωτήσεις τι πραγματικά κράτησα από τη φετινή έκθεση θα σου πω πως το πιο σημαντικό μήνυμα θεωρώ πως το δίνει και φέτος η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, καθώς όπως πληροφορηθήκαμε αποφάσισε σε συνεργασία με τη FΟRUM (διοργανωτή της έκθεσης), όλα τα προϊόντα που “έμειναν” στα περίπτερα να μπουν σε φορτηγά και να παραδοθούν στους πρόσφυγες στα σύνορα της Ουκρανίας. Φυσικά τεράστια ήταν και η συμμετοχή και από άλλους εκθέτες που ακολούθησαν το παράδειγμα των ΕΛΛΑ-ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ και αυτό μας δείχνει για άλλη μία φορά πως όταν θέλουμε μπορούμε να συσπειρωθούμε για το γενικό καλό, βάζοντας στην άκρη ετικέτες και ανταγωνισμό καθώς το μόνο που έχει αξία είναι ο άνθρωπος. Και ειδικά ο άνθρωπος που βρίσκεται σε ανάγκη.

Tip of the Day : Δεν έχω να δώσω κανένα tip. Μόνο να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς που ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου ή θέσης δηλώσατε φανατικοί SayYessers και μου φωνάζατε στους διαδρόμους “Φτιάξε καφέ να στα πω” & “Good Morning SayYessers”! Να ξέρετε πως πραγματικά η αποδοχη του Say Yes …to the Press απ’ όλους εσάς σε τόσο μεγάλο βαθμό και τόσο σύντομα μας γέμισε με δύναμη αλλά και ευθύνη για τη συνέχεια. Είναι φανταστικό στελέχη της αγοράς να γνωρίζουν το Say Yes και να σου λένε πως είσαι η καθημερινή τους συνήθεια, πως είσαι η παρέα τους στον πρωινό καφέ τους και πως όταν φτάνουν στην τελευταία σελίδα του τεύχους, χαμογελάνε. Αυτός ακριβώς ήταν και ο σκοπός μας! Να είμαστε μία ανάσα αισιοδοξίας μέσα στην ημέρα. Σας ευχαριστώ άπειρα πολύ και σας λέω να μείνετε συντονισμένοι γιατί και άλλα πολύ ωραία πράγματα έρχονται σύντομα, για την ακρίβεια πολύ σύντομα!

***Εσάς αγαπητέ κύριε SayYesser της εταιρείας Αρναουτέλης να ξέρετε πως σας αγάπησα λίιιιιιιιιγο παραπάνω!!!