Φτιάξε καφέ να στα πω…

Καλημέρα αγαπημένοι μου SayYessers και καλή εβδομάδα!

Ημέρα μανούλας χθες και τυχεροί όσοι τις έχουμε ακόμα στη ζωή μας. Οι μαμάδες είναι υπέροχες!

Όσο κι αν φαίνεται ότι έχουν υπερδυνάμεις μερικές φορές, είναι απλά άνθρωποι και καμία από αυτές δεν είναι τέλεια…

… είναι απλά αναντικατάστατες και η αγάπη μεταξύ μητέρας και παιδιού είναι μοναδική.

Ανεξάρτητα από το πόσο περίπλοκα είναι τα πράγματα ανάμεσα σε εσάς και τη μαμά σας, τα παρακάτω ελπίζω να σας υπενθυμίσουν γιατί θα τις αγαπάμε πάντα.

1. Η άνευ όρων αγάπη της για σένα.

Μπορεί να υπάρχουν στιγμές που δεν της αρέσει αυτό που κάνεις αλλά πάντα θα σε αγαπάει. Δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στον κόσμο για τους οποίους μπορείς να το πεις αυτό.

2. Η στήριξή της.

Είναι πάντα δίπλα σου όταν τη χρειάζεσαι. Μπορεί να μην στηρίζει όλες τις αποφάσεις σου  αλλά θα σε υποστηρίζει πάντα.

3. Η δύναμή της.

Η μαμά σου έπρεπε να είναι αρκετά δυνατή μόνο και μόνο για να τα βγάλει πέρα ​​με τον τοκετό, αλλά από τότε πρέπει να είναι δυνατή κάθε μέρα. Πρέπει να είναι δυνατή για τον εαυτό της, αλλά είναι δυνατή και για σένα. Ξέρετε ότι είναι ένας πυλώνας δύναμης στον οποίο μπορείτε πάντα να στηριχτείτε για υποστήριξη.

4. Η αίσθηση του χιούμορ της.

Μπορεί πάντα να σε κάνει να γελάς. Η αίσθηση του χιούμορ σου έχει εν μέρει διαμορφωθεί από εκείνη και έχετε οικογενειακά αστεία που συνεχίζονται εδώ και χρόνια.

5. Ο ενθουσιασμός της για σένα.

Όταν έχετε καλά νέα, ποιο είναι το πρώτο άτομο που θέλετε να καλέσετε; Ακόμα κι αν ο σύντροφός σας βρίσκεται στην κορυφή της λίστας σας, η μητέρα σας πάντα έρχεται αμέσως στο μυαλό σας όταν έχετε κάτι καλό να μοιραστείτε ή έχετε πετύχει κάτι. Ξέρεις ότι θα είναι χαρούμενη για σένα και απίστευτα περήφανη.

6. Η ανεξαρτησία της.

Όταν ήσουν παιδί, πιθανότατα σου φαινόταν σαν να ήσουν ολόκληρος ο λόγος της ύπαρξής της. Αλλά καθώς μεγαλώνεις, συνειδητοποιείς ότι, εκτός από μητέρα, είναι ένα πολύπλοκο, ανεξάρτητο άτομο και όσο περισσότερο χρόνο περνάς μαζί της ως ενήλικας, τόσο περισσότερα ανακαλύπτεις για αυτήν.

7. Η υπομονή της.

Η υπομονή της μαζί σου σε έχει διδάξει την τέχνη. Σου έχει δείξει ότι η αργή και σταθερή κίνηση κερδίζει πραγματικά τον αγώνα και η ανυπομονησία δεν θα σε οδηγήσει πουθενά.

8. Το χαμόγελό της.

Όταν τα πράγματα είναι δύσκολα ή αισθάνεστε άσχημα, το χαμόγελό της και οι αγκαλιές της είναι όλα όσα χρειάζεστε για να θυμάστε ότι όλα θα πάνε καλά και δεν είστε μόνοι.

9. Κρατάει τα μυστικά σου.

Υπάρχουν πράγματα που ξέρει για σένα, που κανείς άλλος σε αυτόν τον πλανήτη δεν γνωρίζει.

10. Φροντίζει να είσαι πάντα αρκετά ζεστός.

Ακόμα και τώρα που είσαι ενήλικας, εξακολουθεί να ανησυχεί ότι θα κρυώσεις. Αυτό το “ζακέτα να πάρεις” μας στοιχειώνει όλους! Όσο ενοχλητικό κι αν ακούγεται ίσως να είχε δίκιο και να είχες κρυώσει χωρίς αυτά τα γάντια ή το επιπλέον μπουφάν που σου έδωσε όταν έβγαινες από την πόρτα.

11. Η προθυμία της να εγκαταλείψει τα πάντα αν τη χρειαστείς.

Ανεξάρτητα από το πόσο απασχολημένη είναι, ξέρεις ότι αν της τηλεφωνούσες και της ζητούσες βοήθεια, θα ήταν εκεί. Παντός καιρού = μαμά.

Tip of the Day: Θέλετε και tip; Μάλιστα βεβαίως… Όσο χρονών και να είσαι το μόνο που θέλεις καμιά φορά είναι να σε πάρει αγκαλιά η μαμά σου και να σου πει εγώ είμαι εδώ… Να τις αγαπάτε τις μανούλες, είναι αναντικατάστατες… και όσοι τις έχουν χάσει το ξέρω πως είναι δύσκολο, αφού η μαμά σας σας δίδαξε τα πάντα εκτός από το πώς να ζείτε χωρίς αυτήν. Όμως στο δικό μου μικρόκοσμο είμαι πεπεισμένη πως μετά από ‘ δω οι άνθρωποι που αγαπήθηκαν πολύ, πόσο μάλλον οι μανούλες με τα παιδιά τους, ξανασυναντιούνται και τότε μένουν για πάντα αγκαλιασμένοι…