Πώς η ΑΒ Βασιλόπουλος έκανε τη διαφορά στον Εθελοντισμό για 12 η χρονιά;

Για 12η χρονιά, η ΑΒ Βασιλόπουλος απέδειξε μέσω της Ημέρας Εθελοντισμού ΑΒ, πως ενωμένοι είμαστε πιο δυνατοί! Με την αξία του εθελοντισμού αλλά και της προσφοράς να βρίσκεται διαχρονικά στο DNA της, οι εργαζόμενοι – εθελοντές της ΑΒ μαζί με πελάτες αλλά και φίλους της, έγιναν «ένα» σε δεκάδες περιοχές της Ελλάδας, για καλό σκοπό.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της Ημέρας Εθελοντισμού της ΑΒ Βασιλόπουλος υλοποιήθηκαν 235 δράσεις σε όλη την Ελλάδα από τα καταστήματα, τις αποθήκες, αλλά και τα κεντρικά γραφεία. Περισσότεροι από 6.500 ενεργοί εθελοντές έδωσαν την Κυριακή 29 Μαΐου τον καλύτερό τους εαυτό και έκαναν τη διαφορά και στον Εθελοντισμό, μα και στις ζωές των συνανθρώπων μας. Οι δράσεις αγκάλιασαν ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών και μοναδικών πράξεων φροντίδας.
Ενδεικτικά: Στην Καλαμάτα, πάνω από 80 εργαζόμενοι των καταστημάτων ΑΒ ενώθηκαν σε φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου, με τους Παλαίμαχους της Μαύρης Θύελλας, την ιστορική ομάδα της Καλαμάτας, αλλά και παιδιά από την Κιβωτό του Κόσμου. Τα έσοδα από τον αγώνα διατέθηκαν στην Κιβωτό του Κόσμου. Στο Κερατσίνι, οι εργαζόμενοι σε συνεργασία με τον δήμο, την πυροσβεστική και την ομάδα προσκοπίνων της περιοχής προχώρησαν σε δεντροφύτευση στο Πάρκο «Ανδρέας Παπανδρέου» στον λόφο Σελεπίτσαρι.