Η McDonald’s επανασυσκευάζει Happy Meals για ενήλικες με ετικέτα streetwear!

Η McDonald’s επαναπροσδιορίζει τα Happy Meals της, ως ένα στοιχείο νοσταλγίας για ενήλικες μέσω μιας συνεργασίας με το Cactus Plant Flea Market!

Η καλτ ετικέτα streetwear βάζει τη δική της σφραγίδα στη συσκευασία Happy Meal. Κάθε γεύμα συνοδεύεται από ένα παιχνίδι (π.χ. Grimace, Hamburglar, Birdie).
Τα γεύματα περιορισμένης έκδοσης είναι διαθέσιμα στις 3 Οκτωβρίου σε όλα τα McDonald’s και θα πωλούνται μέχρι να διαρκέσουν οι προμήθειες της ίδιας ημέρας.

Η McDonald’s θέλει οι ενήλικες πελάτες της να αισθάνονται ξανά παιδιά! «Παίρνουμε μια από τις πιο νοσταλγικές εμπειρίες του McDonald’s και την επανασυσκευάζουμε κυριολεκτικά με έναν νέο τρόπο που είναι πολύ σημαντικός για τους ενήλικες θαυμαστές μας» είπε χαρακτηριστικά ο Tariq Hassan, επικεφαλής μάρκετινγκ και εμπειρίας πελατών της McDonald’s στις ΗΠΑ.

Η τάση ευθυγραμμίζεται με μια ευρύτερη ώθηση από τα εστιατόρια “γρήγορης εξυπηρέτησης” ώστε να εμφανίζονται συνδεδεμένα με αυτό που διαμορφώνει την ποπ κουλτούρα, καθώς οι παραδοσιακές διαφημίσεις δεν έχουν ικανοποιητική απήχηση στους νεότερους καταναλωτές. Η καμπάνια, η οποία έγινε σε συνεργασία με το πρακτορείο Wieden + Kennedy NYC, περιλαμβάνει ένα τηλεοπτικό σποτ που μεταδίδεται ζωντανά στις 3 Οκτωβρίου που απεικονίζει το McDonaldland μέσω ενός φακού Cactus Plant Flea Market. Οι ενσωματώσεις επαυξημένης πραγματικότητας (AR) με δυνατότητα σάρωσης με το Snapchat είναι εντυπωσιακές.

Η Cactus Plant Flea Market, που ιδρύθηκε το 2015, διατηρεί ένα σχετικά κρυφό προφίλ, αλλά έχει συνεργαστεί με μεγάλες εταιρείες και σχεδιαστές, συμπεριλαμβανομένου του Kanye West. Οι άλλες συνεργασίες της εκφράζουν μια περίεργη πληθωρικότητα που μπορεί να προσελκύσει τους καταναλωτές που επιθυμούν να έρθουν πιο κοντά με το παιδί που κρύβουν μέσα τους!

info

Η McDonald’s και η Cactus Plant Flea Market ανέπτυξαν μια ευρύτερη σειρά προϊόντων με co-brand που διατίθενται σε περιορισμένες ποσότητες από τις 3 Οκτωβρίου μέσω ειδικής ιστοσελίδας. Η capsule συλλογή περιλαμβάνει μπλουζάκια, hoodies και άλλα συλλεκτικά αντικείμενα που ενισχύουν τη νοσταλγική διάθεση!