11:11 σύμπτωση ή σημάδι;

Καλημέρα SayYesser!!!

Το πιθανότερο είναι ότι κάποια στιγμή έριξες μια ματιά στο ρολόι, παρατήρησες ότι η ώρα ήταν 11:11 και άκουσες έναν φίλο να το αναφέρει ως αγγελικό αριθμό. Mπορεί να μην έχεις καταλάβει πλήρως τι σημαίνει, όμως πάρε μια βαθιά ανάσα και μάθε ότι τα νέα είναι καλά.

Το 1111 έχει πνευματική σημασία, σύμφωνα με την αστρολογία και την αριθμολογία. Αντιπροσωπεύει μια ισχυρή ευκαιρία να συνδεθείς με τον εσωτερικό σου εαυτό και να ξεκινήσεις να αναπτύσσεσαι πνευματικά.

Σύμφωνα με ερευνητές ο αριθμός 11 αντιπροσωπεύει το ένστικτο και είναι ο πιο διαισθητικός από όλους τους αριθμούς. Είναι η σύνδεσή μας με το υποσυνείδητo, με το συναίσθημα και τη γνώση χωρίς ορθολογισμό. Είναι επίσης ο αριθμός που βλέπουμε συχνά όταν πρόκειται να βιώσουμε μια πνευματική αφύπνιση, «ή κάποια αναγέννηση», όπως λέγεται χαρακτηριστικά.

Είναι το 1111 ένα μήνυμα από το σύμπαν;

Όχι μόνο το 1111 θεωρείται «κύριος αριθμός» αλλά είναι επίσης ένας αριθμός αγγέλου μέσω του οποίου οι πνευματικοί μας οδηγοί μπορεί να επικοινωνούν μαζί μας.

Όπου κι αν το δεις, μπορείς να είσαι σίγουρος ότι βαδίζεις προς τη σωστή κατεύθυνση όσον αφορά την πνευματική ανάπτυξη αλλά και την επίτευξη των στόχων σου. Φροντίζουμε λοιπόν να δίνουμε προσοχή στις σκέψεις μας αυτή τη στιγμή. Με απλά λόγια φροντίζουμε να εστιάζουμε στα πράγματα που θέλουμε να συμβούν και όχι σε αυτά που φοβόμαστε μήπως συμβούν. Κάνουμε θετικές σκέψεις και μόνο.

Ενεργειακή πύλη

Πριν γουρλώσεις τα μάτια σου ή αναστενάξεις με συμπάθεια για αυτά που γράφω, όχι,  δεν εννοώ κάτι σαν μια πόρτα σε μια άλλη διάσταση. Τουλάχιστον, όχι με τον τρόπο που οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας καταγράφουν συχνά πύλες. Αυτό που εννοώ είναι ότι όταν εντοπίζουμε τη σύσταση 1111 είναι πιθανότερο να υπάρχει ένα είδος ενεργειακής πύλης μέσω της οποίας μπορούμε να “στέλνουμε” τις επιθυμίες μας και να τις παρακολουθούμε να εκδηλώνονται.

Δεδομένου ότι το 1111 είναι ένας πνευματικός αριθμός, δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι είναι επίσης ο αριθμός που συνδέεται πιο συχνά με πνευματικές σχέσεις, όπως οι αδελφές ψυχές. Τώρα, το να βλέπετε το 1111 παντού δεν εγγυάται ότι θα συναντήσετε την αδελφή ψυχή σας απλώς μπορεί να σημαίνει ότι είστε πολύ κοντά. Έτσι, εάν αναζητάτε την αγάπη, να είστε ανοιχτόμυαλοι και δεκτικοί σε ευκαιρίες αυτή τη στιγμή. Σημειώστε τυχόν σημάδια ή σημαντικά όνειρα που μπορεί να βλέπετε καθώς μπορεί να περιέχουν ενδείξεις για το τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Tip of the Day: Η ζωή είναι γεμάτη ευκαιρίες για ανάπτυξη. Και πνευματικά, αυτό δεν θα μπορούσε να είναι πιο αληθινό. Εάν νιώθεις κολλημένος ή προβληματισμένος και δεν καταλαβαίνεις τι ακριβώς σου δείχνουν τα σημάδια, ζήτησε βοήθεια. Μίλα με κάποιον που εμπιστεύεσαι, έναν φίλο, μέλος της οικογένειας, μέντορα ή τον εσωτερικό σου εαυτό. Ειδικά τον εσωτερικό σου εαυτό! Άκου τη διαίσθησή σου. Μάλλον έχει πολλά να σου πει αυτή τη στιγμή.