13)Εκδηλώσεις με αγαπημένους συγγραφείς των εκδόσεων Ψυχογιός

Οι εκδόσεις Ψυχογιός αυτή την εβδομάδα σας προσκαλούν σε εκδηλώσεις με συγγραφείς που θα πραγματοποιηθούν σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

H Πηνελόπη Κουρτζή στο Ηράκλειο

Ο Δήμος Ηρακλείου – Αντιδημαρχία Πολιτισμού και οι Εκδόσεις Ψυχογιός σας προσκαλούν σε μια
παρουσίαση του νέου βιβλίου της Πηνελόπης Κουρτζή,
ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΟ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙ στο Μαρίνα Cafe (Λιμάνι Ηρακλείου, τηλ.:
2810221345).
Θα ακολουθήσει προβολή της ταινίας μικρού μήκους “Η Παραλία” που βασίζεται στο βιβλίο. Την Τετάρτη 23/06/2021, στις 20:00.

Ο Γιάννης Καλπούζος στην Αθήνα

Το Βιβλιοπωλείο IANOS και οι Εκδόσεις Ψυχογιός σας προσκαλούν σε μία συνάντηση με τον συγγραφέα Γιάννη Καλπούζο, με αφορμή
το νέο του μυθιστόρημα,
στον εξωτερικό χώρο του βιβλιοπωλείου (Σταδίου 24, Αθήνα). Την Πέμπτη 24/06/2021 στις 18:00.

Η Πηνελόπη Κουρτζή στις Αρχάνες

Ο Δήμος Αρχανών Αστερουσίων και οι Εκδόσεις Ψυχογιός σας προσκαλούν σε μια παρουσίαση του νέου βιβλίου της Πηνελόπης Κουρτζή, ΤΌ ΚΌΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΌ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙ στο θερινό σινεμά “Ό Παράδεισος” (Αρχάνες N. Ηρακλείου), στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Δήμου Αρχανών -Αστερουσίων.

Για το βιβλίο θα μιλήσει ο Μανόλης Φούμης, Επικοινωνιολόγος.
Θα ακολουθήσει η αποκλειστική προβολή της ταινίας μικρού μήκους “
Η Παραλία” που βασίζεται στο βιβλίο. Σάββατο 26/06/2021, στις 20:00.

Ο Γιάννης Καλπούζος στο Κορωπί

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κορωπίου και οι Εκδόσεις Ψυχογιός σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Καλπούζου, στο θέατρο της Δεξαμενής (Θάσου & Μυκηνών, Πάρκο Δεξαμενής στο Κορωπί). Τον συγγραφέα θα προλογίσουν και θα παρουσιάσουν φίλοι και μέλη του συλλόγου Ηπειρωτών Κορωπίου. Σάββατο 26/06/2021, στις 21:00.

Ο Γιάννης Καλπούζος στον Άγιο Δημήτριο

O Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος, η Λέσχη Ανάγνωσης Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αγίου Δημητρίου και οι Εκδόσεις Ψυχογιός σας προσκαλούν σε μια συνάντηση με τον συγγραφέα Γιάννη Καλπούζο, στο Πάρκο Ασυρμάτου (είσοδος από οδό Ασυρμάτου, Άγιος Δημήτριος). Κυριακή 27/06/2021, στις 20:30.