12)Πώς να καθαρίσετε τον χώρο σας απο την αρνητική ενέργεια

Μαρία Λιουδάκη
Εναλλακτική θεραπεύτρια

Υπάρχουν τρόποι που μας βοηθούν να καθαρίσουμε εύκολα τον χώρο μας από την αρνητική ενέργεια.

Μαύρη Τουρμαλίνη:  Ο συγκεκριμένος κρύσταλλος έχει την ιδιότητα να λειτουργεί σαν σφουγγάρι και να απορροφά την αρνητικότητα, ενώ προσφέρει προστασία. Μπορείτε να τον τοποθετήσετε δίπλα σε ηλεκτρονικές συσκευές οι οποίες δημιουργούν χαοτική ενέργεια μέσα στο σπίτι.

Αποξηραμένο Φασκόμηλο: Περπατήστε  στον χώρο σας φροντίζοντας να αφήσετε τον καπνό να φτάσει σε γωνίες, πίσω από πόρτες και στενούς χώρους. Όσο εξαγνίζετε  μπορείτε να λέτε μία προσευχή ή και θετικές δηλώσεις που σας φέρνουν σε κατάσταση ηρεμίας και αγάπης.

Φυτά εσωτερικού χώρου: Υπάρχουν φυτά που απορροφούν την αρνητική ενέργεια όπως το lucky bamboo, το σπασίφυλλο, η παχίρα, η κέντια, η καλαθέα, η μονστέρα και πολλά άλλα.

Αλάτι και νερό: Mια αποτελεσματική μέθοδος είναι ο καθαρισμός του πατώματος με μείγμα από νερό και αλάτι, περίπου 6 κουταλιές της σούπας αλάτι σε έναν κουβά νερό.

Ηχοθεραπεία: Με τη βοήθεια των ήχων από τα Θιβετιανά κύμβαλα  συντονιζόμαστε  με συγκεκριμένες συχνότητες που έχουν την ιδιότητα να παράγουν δονήσεις ενεργοποιώντας τα ενεργειακά μας πεδία καθώς και την ενέργεια του χώρου.

Αγγελική Δύναμη: Μην ξεχνατε ότι ολοι οι αρχάγγελοι και η δύναμη του φύλακα αγγέλου σας είναι στην υπηρεσία σας ανά πάσα ώρα και στιγμή αρκεί να το ζητήσετε.

Οι Αρχάγγελοι Μιχαήλ, Γαβριήλ, Ραφαήλ και Ουιήλ είναι στις διαταγές σας

Ζητήστε από την αγγελική  ενέργεια να σας συνοδεύει κατά τη διάρκεια του καθαρισμού του χώρου σας. Φανταστείτε μια στήλη  ιερού  φωτός  να καθαρίζει, να φωτίζει και να εξισορροπεί  τη ενέργεια  του χώρου σας και να πηγαίνει σε κάθε γωνιά.

Φως και Φρέσκος Αέρας: Η ισχυρή ενέργεια που προέρχεται από το φως του ήλιου σε συνδυασμό με τον καθαρό αέρα είναι για όλους ευπρόσδεκτη. Όταν αφήνεις τα παράθυρα ανοιχτά να μπει ο ήλιος είναι σα να αφήνεις τη θετική ενέργεια να εισχωρήσει στο σπίτι σου. Όταν αφήνεις το φως του ήλιου και τον καθαρό αέρα στο σπίτι σου, αφήνεις επίσης τη θετικότητα που φέρνουν μαζί τους καταπολεμώντας το άγχος και το στρες.