Messi x Kids Event στο Hard Rock Cafe Athens

Το Hard Rock Cafe Athens στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τον superstar του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, Leo Messi, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την εκδήλωση Messi Kids Menu. Την Κυριακή, 22 Οκτωβρίου, μικροί αλλά και πιο μεγάλοι fan του Messi παρευρέθηκαν σε ένα πραγματικά special event στο Hard Rock Cafe Athens.
Η μαγεία ενός τέτοιου φαινομένου ξεπερνάει σύνορα και διακρίσεις. Προσελκύει εξίσου όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτως ηλικίας, καταγωγής, πεποιθήσεων και οποιουδήποτε άλλου χαρακτηριστικού. Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους όπου η Hard Rock International αποφάσισε να συνεργαστεί μαζί του, καθώς ευθυγραμμίζεται πλήρως με τις αξίες συμπερίληψης του brand. Είκοσι παιδιά από την παιδική ομάδα ποδοσφαίρου του Δήμου Χολαργού έδωσαν το παρών μαζί με στελέχη της ομοσπονδίας, συνεργάτες, όπως και κόσμος της Αθήνας που ήθελε να δοκιμάσει τις λαχταριστές γεύσεις που δημιούργησε ο Lionel Messi σε συνεργασία με το Hard Rock Cafe.

Tο «Hard Rock Messi Kids Menu» περιλαμβάνει το Messi X Burger και πολλές ακόμα επιλογές για παιδιά, καθώς και το Messi Chicken Sandwich. Tα Messi X Burger και το Messi Golden Chicken Sandwich είναι διαθέσιμα, στο Hard Rock Cafe Athens, Αδριανού 52, Μοναστηράκι και σας περιμένουν να τα καταβροχθίσετε!