6o Παιδικό & Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας

Η 6η διοργάνωση του Παιδικού και Εφηβικού Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας με τίτλο Super Powers – Super Feelings φέτος είναι αφιερωμένη στη συναρπαστική περιπέτεια του να μεγαλώνεις. Ήρθε, λοιπόν, η στιγμή να οργανωθούμε και, με την προπώληση των εισιτηρίων να έχει ήδη αρχίσει, να επιλέξουμε ανάμεσα σε 91 ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους από 32 χώρες που θα μιλήσουν σε παιδιά, εφήβους αλλά και τους γονείς τους, για την αυτοέκφραση, τη διαφορετικότητα και τη χαρά του να είσαι ο εαυτός σου στο υπέροχο ταξίδι προς την ενηλικίωση.
Μέχρι τις 19 Νοεμβρίου το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης και οι κινηματογράφοι Κηφισιά 1 & 2 Cinemax, ΔΑΝΑΟΣ και ΣΙΝΕΑΚ φιλοξενούν τη μεγάλη γιορτή του παιδικού και εφηβικού κινηματογράφου. Προβολές μικρού και μεγάλου μήκους και εκπαιδευτικά εργαστήρια, συμπληρώνουν το παζλ του πιο Super Κινηματογραφικού Φεστιβάλ! 
Στην ιστοσελίδα του Φεστιβάλ https://www.athicff.com/2023-festival/programme/ θα βρείτε το λεπτομερές πρόγραμμα προβολών, με δυνατότητα επιλογής ταινιών ανάλογα με τον χώρο, την ηλικία, τη θεματική και την προσβασιμότητα.  

Τιμές εισιτηρίων 
6 € Γενική είσοδος, 4 € Σχολικές προβολές
Προπώληση εισιτηρίων ηλεκτρονικά στο athicff.com, megaron.gr και στο more.com