Πρόγραμμα «REACT» της Κωτσόβολος: «Μαζί, για έναν Καλύτερο Κόσμο!»

Η Κωτσόβολος παρουσιάζει το REACT, το νέο ESG (Environmental, Social and Governance) πρόγραμμά της, μέσα από το οποίο μας καλεί να αντιδράσουμε σε όσα βλάπτουν τον κόσμο και μαζί, να τον αλλάξουμε προς το καλύτερο. Όλη η φιλοσοφία του REACT περικλείεται σε μία απλή αλήθεια: Κάθε πράξη, που μοιάζει μικρή, μπορεί να είναι μία αντίδραση με μεγάλη επιρροή σε έναν άνθρωπο, μία ομάδα, μία χώρα, σε ολόκληρο τον κόσμο. Κάτι φαινομενικά απλό, όπως για παράδειγμα το πέταγμα μίας πεταλούδας, μπορεί να «ταρακουνήσει τα νερά», να ασκήσει μεγαλύτερη επιρροή απ’ όση μπορεί κανείς να φανταστεί. Αυτό ακριβώς πρεσβεύει και η Κωτσόβολος. Αυτό ακριβώς κάνει το πρόγραμμα REACT.

Στο πλαίσιο της κυκλικής οικονομίας η Κωτσόβολος έχει ανακυκλώσει πάνω από 25.000 τόνους συσκευών από το 2020, διαχειρίζεται πάνω από το 50% των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών του κλάδου λιανικής και επιβραβεύει τους πελάτες της με 250.000 green vouchers/ έτος.

Παράλληλα, επενδύει στις επισκευές, καθώς διαθέτει ένα επισκευαστικό κέντρο >4000τ.μ για επισκευές και διαχείριση ανταλλακτικών, 60 service points, ενώ δίνει δεύτερη ζωή στις συσκευές, τόσο με το πρόγραμμα κυκλικής οικονομίας «Δεύτερο Σπίτι», όσο και το «Trade in», το πρόγραμμα ανταλλαγής για smartphones. Η Κωτσόβολος μέσα από τα παραπάνω προγράμματα «Ανακύκλωση», «Δεύτερο Σπίτι» και «Trade in», καλεί τους καταναλωτές να κάνουν React μαζί, για να έναν Καλύτερο Κόσμο.