Face your beauty!

O ανοιξιάτικος ήλιος ανεβάζει τη διάθεση και μας δίνει έμπνευση για να δημιουργήσουμε μακιγιάζ που αναδεικνύουν την ομορφιά αλλά και την προσωπικότητά μας.

Πάμε να δούμε κάποια trends που ξεχωρίσαμε και σας προτείνουμε!

Pearlescent skin

Η λαμπερή επιδερμίδα είναι ο στόχος! Πώς θα μπορέσουμε να πετύχουμε λοιπόν εντυπωσιακό αποτέλεσμα; Η συγκεκριμένη τάση επιβάλλει μαργαριταρένιο δέρμα και
για να το πετύχουμε θα πρέπει να εφαρμόσουμε στο πρόσωπό μας ένα ενυδατικό make
up, στην περιοχή του Τ μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μια loose πούδρα. Προτιμάμε μια
ζεστή απόχρωση bronzer έτσι ώστε να έχουμε ένα φυσικό αποτέλεσμα και τέλος χρησιμοποιούμε τον πρωταγωνιστή αυτής της τάσης που είναι φυσικά το υγρό highlighter που θα μας απογειώσει το pearl effect αποτέλεσμα.

Glass lips

Έχουμε ακούσει για glass skin και για glass hair, ήρθε η ώρα να συζητήσουμε για τα glass lips. Tα γυάλινα λοιπόν χείλη είναι αυτά που φαίνονται υγιή και ζουμερά.

Δες πώς θα τα πετύχεις με 5 απλές κινήσεις

1 Ξεκίνα εφαρμόζοντας ένα scrub στα χείλη σου. Το lip scrub θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια των χειλιών σου. Στη συνέχεια χρησιμοποίησε μια lip
mask για απόλυτα μεταξένιο αποτέλεσμα.

2 Χρησιμοποίησε ένα κραγιόν κοντά στην απόχρωση των χειλιών σου ώστε να έχεις ένα φυσικό αποτέλεσμα. Βάλε κραγιόν στο κέντρο των χειλιών και ένα μολύβι ένα τόνο πιο σκούρο στις άκρες.

3 Χρησιμοποίησε ένα πινέλο για blending και κάνε μίξη το κραγιόν με το lipliner σου έτσι ώστε να έχεις ένα φυσικό αποτέλεσμα.

4 Τώρα ήρθε η ώρα για το προϊόν που θα δείχνει τα χείλη… γυάλινα. Ένα διάφανο lipgloss ή ένα shimmer lipgloss θα σε βοηθήσει έτσι ώστε να αποκτήσεις το αποτέλεσμα που θέλεις.

5 Τέλος χρησιμοποίησε λίγο ακόμα κραγιόν στο κέντρο των χειλιών σου, γιατί με αυτό τον τρόπο θα δώσεις περισσότερη ένταση στα χείλη σου…

Neon look

Χρώμα, χρώμα, χρώμα η τάση για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024 επιβάλλει έντονα χρώματα για το μακιγιάζ μας. Οι neon σκιές είναι η μεγαλύτερη τάση φέτος. Μπορείς να τις συνδυάσεις με έντονο κραγιόν και ρουζ. Αν το τολμήσεις σίγουρα το αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει.

Peachy shades

Το ροδακινί  είναι το χρώμα του καλοκαιριού και θα σε βοηθήσει να έχεις φωτεινό και φυσικό makeup για όλες τις ώρες. Χρησιμοποίησε ένα ρουζ σε ροδακινί απόχρωση στα μάγουλα αλλά και σαν σκιά δοκίμασε ένα ροδακινί κραγιόν σε pal τόνο. Απογείωσε το μακιγιάζ με ένα ζεστό highlighter σε χρυσή απόχρωση.