Η πρώτη αεροπορική εταιρία για σκύλους είναι γεγονός!

[Photo: Bark]

Πολλές φορές το αεροπορικό ταξίδι με το σκυλάκι μας είναι μια αγχωτική εμπειρία. Πολλοί επιλέγουν να μην ταξιδέψουν με το αγαπημένο τους κατοικίδιο για να μην του προκαλέσουν στρες.

Το ζητούμενο λοιπόν είναι ένα ασφαλές και άνετο ταξίδι με τον τετράποδο φίλο μας. Η BARK είναι γνωστή για τα προϊόντα της για σκύλους και ανακοίνωσε πρόσφατα ότι εγκαινιάζει μια νέα ταξιδιωτική υπηρεσία, την BARK Air. Σε συνεργασία με μια μικρή αεροπορική εταιρία με τσάρτερ, η BARK Air θα δίνει προτεραιότητα στα κατοικίδια, που θα ταξιδεύουν μαζί με τους κηδεμόνες τους άνετα και βολικά.

Τα δρομολόγια ξεκινούν την επόμενη Πέμπτη! Σε πρώτη φάση θα εξυπηρετούν τη μητροπολιτική περιοχή της Νέας Υόρκης μέσω του αεροδρομίου Westchester County (HPN) με πτήσεις προς την περιοχή του Λος Άντζελες μέσω του Van Nuys (VNY), αλλά και το Λονδίνο της Αγγλίας μέσω του αεροδρομίου Stansted (STN). Οι πρώτες πτήσεις της BARK Air θα απογειωθούν από τη Νέα Υόρκη την Πέμπτη 23 Μαΐου.

Μετά την κράτηση ενός εισιτηρίου, ένας εργαζόμενος θα συλλέγει πληροφορίες για κάθε σκύλο και τα ταξιδιωτικά πλάνα του κηδεμόνα του, ώστε να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Οι ταξιδιώτες θα πρέπει να φτάσουν στο αεροδρόμιο μόνο μία ώρα πριν από την απογείωση για ένα εύκολο και γρήγορο check-in και οι κηδεμόνες θα μπορούν να απολαύσουν ένα γεύμα από τον σεφ της εταιρίας πριν από την επιβίβαση. Μάλιστα, προκειμένου να διευκολύνονται οι ταξιδιώτες με σκύλο, ένας εργαζόμενος θα καλωσορίζει τους σκύλους στην πύλη και θα τους οδηγεί στην καμπίνα!

Το αεροπλάνο θα είναι εξοπλισμένο με φερομόνες ηρεμίας, μουσική και χρώματα που προτιμούν τα σκυλάκια! Επίσης, θα έχουν πρόσβαση σε λιχουδιές που θα τους ηρεμούν, ωτοασπίδες που εξουδετερώνουν τον θόρυβο, καθώς και μπουφάν για να χαλαρώσουν!