Εarly Summer Vibes

Room interior with hammock and stylish decorations

Μικρές αλλαγές μπορούν να φέρουν στο σπίτι μας αέρα ανανέωσης και σε εμάς χαρά και ανεβασμένη διάθεση!

Ο Ιούνιος πλησιάζει και ήρθε η ώρα να κάνουμε το σπίτι μας… καλοκαιρινό! Σήμερα θα εστιάσουμε στους εσωτερικούς χώρους. Ξεκινάμε, λοιπόν, από την κουζίνα, εκεί που χτυπάει η καρδιά του σπιτιού!

Βάλε χρώμα στην κουζίνα!

Οι καλοκαιρινοί δίσκοι είναι τόσο χρωματιστοί και όμορφοι, γιατί να μην έχουν μια θέση στην κουζίνα μας; Αν τα χέρια σου πιάνουν, μπορείς να φτιάξεις χειροποίητους δίσκους από ξύλο και να τους βάψεις σε pop χρώματα ή ακόμα και να τους ζωγραφίσουν τα παιδιά! Μια άλλη ιδέα είναι να βάψεις δίσκους που ήδη έχεις για να τους ανανεώσεις. Για παράδειγμα ένας απλός μονόχρωμος δίσκος θα αλλάξει εντελώς αν απλώς βάψουμε τα χερούλια του με ένα neon χρώμα.

Flower passion

Κάνε την κουζίνα σου να ανθίσει! Σου προτείνουμε να βάλεις κρεμαστά φυτά που θα φέρνουν τη φύση στον χώρο σου με στιλ. Ακόμη, μπορείς να εμπλουτίσεις τα ράφια της κουζίνας με μικρά φυτά. Ωραία ιδέα είναι να προμηθευτείς αρωματικά φυτά που χρησιμεύουν στη μαγειρική όπως δυόσμο, ρίγανη, βασιλικό.

Στο χακί!

Το χακί είναι το χρώμα που κυριαρχεί στις τάσεις φέτος. Παίζοντας με τις φωτεινές και τις πιο σκούρες αποχρώσεις του, μπορούμε να προσθέσουμε διακοσμητικά, να βάλουμε μαξιλαράκια στον καναπέ μας σε χακί αποχρώσεις ή να προσθέσουμε ένα γυάλινο βάζο… Επίσης, είναι ένα χρώμα που ταιριάζει στο υπνοδωμάτιο, καθώς λειτουργεί χαλαρωτικά.



Tips

– Ένας πολύ ενδιαφέρων συνδυασμός είναι το χακί με το ροδακινί.

– Μια καλή επένδυση είναι τα φωτιστικά από ξύλο, μπαμπού, ψάθα και φελλό.

– Τα ψάθινα χαλιά δίνουν την καλοκαιρινή αίσθηση που θέλουμε στο σπίτι μας. Για τον χώρο του σαλονιού πολύ ωραία είναι τα στρογγυλά ή οβάλ χαλιά.

– Μια αιώρα – πολυθρόνα σε μια γωνιά του σπιτιού θα δώσει μια καλοκαιρινή νότα που θα μας παρασύρει σε ανέμελες στιγμές…