12)7 ερωτήσεις για να ρωτήσεις τον εαυτό σου προτού στείλεις μήνυμα στον πρώην σου!

Τίνα Α. Μιχαηλίδου, Relationship Blogger – Συγγραφέας

Είμαι σίγουρη πως όταν μελαγχολείς ή όταν σκέφτεσαι τον/την πρώην σου θέλεις απελπισμένα να στείλεις ένα μήνυμα στο κινητό και αυτό γιατί σου έλειψε.

Υπάρχουν 2 ενδεχομένα :

Ή στέλνεις και πέφτεις στην παγίδα να μείνεις κολλημένος στο παρελθόν.

Ή πολύ απλά προχωράς τη ζωή σου.

Όμως πριν πάρεις κάποια απόφαση σου δίνω κάποιες ερωτήσεις να κάνεις στον εαυτό σου πριν αρχίσεις να στέλνεις μηνύματα.

1.Πρέπει να τον/την ξεμπλοκάρω;

Εάν έχει μπλοκαριστεί από παντού πρέπει να σκεφτείς αν θες πραγματικά να στείλεις ξανά μήνυμα. Για να τον έχεις μπλοκαρισμένο σημαίνει ότι κάτι δεν σου άρεσε και για αυτό έκανες αυτή τη κίνηση.

2.Έχω αποθηκεύσει το όνομά του με nickname για να μη το σηκώνω το τηλέφωνο να το αλλάξω;

Και με το nickname εννοώ τύπου, “ο βλάκας” και άλλα τέτοια ωραία επίθετα που κολλάμε στους πρώην μας. Άρα πόσο σίγουρη είσαι ότι θες να το σηκώσεις και να του μιλήσεις για μια ακόμη φορά ;

3.Mήπως ο πρώην μου με θεωρεί πρώην και δεν θέλει κάποια επαφή μαζί μου;

Υπάρχει μια περίπτωση ο πρώην σου να μη θέλει να έχει επαφές μαζί σου,άρα για σκέψου το ξανά αν θέλεις να του στείλεις κάποιο μήνυμα.

4.Έχω επιθυμία να μιλήσω μαζί του ή απλά του στέλνω μήνυμα επειδή μου λείπει;

Καταλαβαίνω ότι έχεις χωρίσει και ίσως να σε στεναχωρεί το γεγονός ότι είσαι πλέον μόνη σου σε κάνει να νιώθεις την ανάγκη ότι πρέπει να μιλήσεις οπωσδήποτε μαζί του. Μήπως απλά είναι μια επιθυμία επειδή κάποια πράγματα στον θυμίζουν;

5. Τι περιμένω να βγει από αυτό;

Αλήθεια έχεις αναρωτηθεί τι περιμένεις να βγει από αυτό; Ελπίζεις σε μια επανασύνδεση ή απλά θέλεις να στείλεις ένα μήνυμα; Έχε στο μυαλό σου ότι μπορεί να πληγωθείς αν έχει προχωρήσει τη ζωή του.

6.Μήπως έχω πιει αρκετά και δεν ξέρω τι κάνω;

Υπάρχει περίπτωση να έχεις πιει λίγο παραπάνω και να μη ξέρεις τι κάνεις. Καλό θα είναι σε τέτοιες περιπτώσεις, για να μην κάνεις τραγικά λάθη, να δίνεις το κινητό σου στις φίλες σου, ώστε να μη στέλνεις μηνύματα στον πρώην σου.

 

7.Δεν θα είναι καλύτερα να βρω κάποιον άλλον;

Το να στείλεις μήνυμα στον πρώην σου ξανά σε βάζει στο τρυπάκι του να μείνεις κολλημένη σε εκείνον και να μη συνεχίσεις τη ζωή σου. Άραγε πόσο το θες αυτό ; Δεν θες να βρεις και εσύ κάποιον άλλον ;

 

Όσο και αν θες να είσαι ξανά με τον πρώην σου σκέψου, αν θες να κάνεις κάποια κίνηση με το να στείλεις ένα μήνυμα και αν φυσικά σκέφτεσαι όλα τα ενδεχόμενα με καθαρό μυαλό!!!