9)Η Sun of a Beach συνεργάζεται με το WWF για την προστασία των ζώων της Μεσογείου

Το brand Sun of a Beach, των Μελίνα Πίσπα και Έλλης Ρούντου, γνωστό για τις ξεχωριστές beach towels και αξεσουάρ που δημιουργεί συνεργάζεται με το WWF για ακόμα μια χρονιά.

“Είναι μια συνεργασία που πραγματοποιούμε για 5η συνεχή χρονιά. Έχουμε αποτυπώσει στις πετσέτες μας ζώα που απειλούνται με εξαφάνιση στην περιοχή της Μεσογείου”, μας αναφέρει η κα. Πίσπα.

“Πολύς κόσμος δεν γνωρίζει για τα απειλούμενα είδη και σκοπός μας μας μέσα από αυτή τη σειρά είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης”. Το 10% των εσόδων από τις πωλήσεις της σειράς πηγαίνει στη WWF για να ενισχύσει το έργο της. Με αυτό τον τρόπο, η εταιρεία ενισχύει την πρωταρχική πηγή έμπνευσής της, τη φύση και αποδεικνύει έμπρακτα ότι η βιωσιμότητα βρίσκεται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της. Η συλλογή περιλαμβάνει και 3 παιδικές πετσέτες.

Τα κομμάτια της συγκεκριμένης συλλογής, όπως αναφέρει η κ. Πίσπα, έχουν βρει μεγάλη απήχηση τόσο στη Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και κυρίως στη Γερμανία.

Εκτός από τις πετσέτες, το brand έχει λανσάρει και άλλα αξεσουάρ που μας συνοδεύουν στις καλοκαιρινές μας διακοπές, όπως τσάντες, μπουρνούζια και μαγιό. 

To showroom της Sun of a Beach βρίσκεται στο Κολωνάκι, Καρνεάδου 25. https://sunofabeach.com/

Μαρία Δένδια

editor@sayyescomm.gr