10)Say Yes … & Refresh

 

Τι; πώς; 

Ναι, ναι, καλά διαβάζεις, το νεραϊδομπάλκονο! 

Αξίζεις όσο κανένας άλλος ένα θερινό μαγικό παράδεισο, που θα έχεις την δυνατότητα να απολαμβάνεις κάθε μέρα, για να ξεκουράζεσαι βρε σουπερήρωα! Λοιπόν, διάβασε προσεκτικά αυτά που θα σου πώ και βάλε στην άκρη την αρνητικότητα και την αναβλητικότητα, γιατί εδώ, όσα θα σου λέω, θα έχουν στόχευση θετικών αποτελεσμάτων, τόσο αισθητικά όσο και ψυχολογικά ! 

ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ 

Ακόμα και ο σκυλάκος το πιστεύει. Ε πίστεψε το κι εσυ! 

Σου μιλάω ειλικρινά πως το κόστος γι’αυτό που βλέπεις είναι ελάχιστο, όμως πάμε να δούμε τι ακριβώς θα χρειαστείς για να φτιάξεις και εσύ κάτι ανάλλογο ή και ακόμα καλύτερο. 

ΒΟΧ

Πάμε να ξεκινήσουμε :

1: Φυτά
2: Φωτισμός
3: Παλέτες
4: Μαξιλάρια
5: Ριχτάρια
6: Χαλάκι
7: Ξύλινη επιτοίχια πέργκολα
8: Καλάθια
9: Διακοσμητικά για κερια- ρεσώ
10: Πολλή αγάπη!

Πήγαινε αμέσως στο ανθοπωλείο της γειτονιάς σου ή στην λαϊκή αγορά και αγόρασε 5-6 όμορφες γλαστρούλες με λουλούδια της αρεσκείας σου (αρκεί να τις ποτίζεις). Έπειτα αγόρασε 2 ή 4 παλετίτσες όσο γίνεται πιο μικρές (για να μην σου κλείσουν το χώρο), στην συνέχεια πάρε ένα σπρέι ότι χρώμα θές και ξεκίνα Σαλβαδόρ! 

ΠΡΟΣΟΧΗ! 

  • μάσκα προστασίας asap, 
  • γαντάκια για τα χεράκια, 
  • και χαρτί επικάλυψης ή εφημερίδες για να καλύψεις το πάτωμα 

Τις παλέτες αφού τις βάψεις, θα τις τοποθετήσεις σε μια γωνία για βάση καναπέ. Στη συνέχεια αγόρασε μαξιλαράκια καθίσματος και μαξιλαράκια διακοσμητικά (υπάρχουν και πολύ οικονομικά άμα ψάξεις) για να ολοκληρωθεί η σύνθεση και voila! 

Μόλις έφτιαξες έναν υπέροχο καναπέ. 

Τώρα δώσε βάση στις λεπτομέρειες γιατί αυτές θα κάνουν την διαφορά! αγόρασε οπωσδήποτε σειρές φωτάκια εξωτερικού χώρου και αν είσαι και large πάρε και ένα φωτιστικό δαπέδου.

Ο φωτισμός είναι το άλφα και το ωμέγα ΠΑΝΤΟΥ…!!! Θα στο λέω συνέχεια μέχρι να το καταλάβεις. 

Βάλε φωτάκια και ρεσώ και κεριά όπου μπορείς, αυτά θα φέρουν την μαγεία trust me! Στην συνέχεια επισκέψου μια μάντρα με καυσόξυλα και αγόρασε έναν στρογγυλό μεγαλούτσικο κορμό και χρησιμοποίησε τον σαν τραπεζάκι για δίπλα από τον καναπέ. (μήν ξεχάσεις να στρώσεις από κάτω ένα μικρό χαλάκι έτσι για τσαχπινιά και ένα ριχτάρι για τον καναπέ σου) 

Για το τέλος αφήσαμε την επιτοίχια περγκολίτσα για να κρεμάσεις γλαστράκια ή φωτάκια ή ακόμα και κάποιο καλάθι για αποθηκευτικό χώρο. 

Ττα καλάθια είναι πανέμορφα, ταιριάζουν πολύ στα μπαλκόνια και είναι πολυχρηστικά. εξυπηρετούν και ως αποθηκευτικοί χώροι και ως κασπώ αλλά και ως τραπεζάκια άμα τα αναποδογυρίσεις.

Αυτά! 

Α! Μην ξεχάσεις την αγάπη, είναι το πιο βασικό συστατικό που πρέπει να έχεις για να υλοποιήσεις οτιδήποτε όμορφο. 

ΒΟΧ: Τα μυστικά!

Μυστικάκι 1: αγόρασε μια λευκή κουνουπιέρα και κρέμασέ την πάνω από τον καναπέ σου διακοσμώντας την με σειρές από φωτάκια. 

Μυστικάκι 2: αγόρασε αναρριχώμενα φυτά για τα κάγκελά σου και γιασεμί ή νυχτολούλουλουδο για να μοσχοβολάει ο τόπος. 

Dear SayYesser αυτά είχα να σου πώ. Ξεκίνα δουλειά! θα χαρώ πολύ να μου στείλεις φωτογραφίες από το πριν και το μετά και φυσικά να δημοσιευθούν!!!

Μείνετε συντονισμένοι γιατί  μαζί θα τα κάνουμε όλα πιο όμορφα! 

Θα τα πούμε την επόμενη εβδομάδα!