4)Τρία προϊόντα της ΗΠΕΙΡΟΣ βραβεύτηκαν στα Superior Taste Awards 2021

Η ΗΠΕΙΡΟΣ συμμετείχε για ακόμη μία χρονιά στα Βραβεία Ανώτερης Γεύσης που διοργανώνει το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης ITI, προσθέτοντας άλλες τρεις σημαντικές διακρίσεις στο ενεργητικό της για τα προϊόντα ΗΠΕΙΡΟΣ Κατσικίσιο Λευκό Τυρί, ΗΠΕΙΡΟΣ Βιολογική Φέτα Π.Ο.Π. και ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα Π.Ο.Π.

Πάνω από 200 καταξιωμένοι ειδικοί γεύσης από 20 χώρες του κόσμου, επιβράβευσαν την αυθεντική γεύση των προϊόντων ΗΠΕΙΡΟΣ. Η παραδοσιακή ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα Π.Ο.Π, η πιο πολυβραβευμένη φέτα στον κόσμο, «γοήτευσε» και πάλι την κριτική επιτροπή με το πλούσια άρωμά της και τη σταθερά κορυφαία ποιότητά της.

Η Διευθύντρια Μάρκετινγκ της ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ, Μαρία Γιαννακοπούλου δήλωσε σχετικά: “Είναι ιδιαίτερα μεγάλη χαρά και τιμή για όλους εμάς στην ΗΠΕΙΡΟΣ να βλέπουμε ότι τα προϊόντα μας δίνουν σταθερά το «παρών» σε Ευρωπαϊκούς Διαγωνισμούς και διακρίνονται κάθε χρόνο για τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους. Από όταν πρωτοξεκίνησε η ΗΠΕΙΡΟΣ, έχουμε σαν στόχο να προσφέρουμε προϊόντα αξεπέραστης ποιότητας και γεύσης σε κάθε γωνιά του πλανήτη, πάντα με σεβασμό στην παράδοση”.