6)Η DALON COSMETICS φέρνει μια ακόμη εμπειρία…

Τα ελληνικά καλλυντικά Dalon Cosmetics δημιούργησαν νέα προϊόντα απολέπισης και ενυδάτωσης για το σώμα.

Η σειρά Prime της Dalon Cosmetics περιλαμβάνει τέσσερα ολοκαίνουργια body scrubs για όλους τους τύπους δέρματος:

  • Aloe Vera με κόκκους ηφαιστειακού περλίτη και εκχύλισμα αλόης.
  • Green Tea με κόκκους ηφαιστειακού περλίτη και εκχύλισμα πράσινου τσαγιού.
  • Vanilla Body Scrub με κόκκους αμυγδάλου και άρωμα γλυκιάς βανίλιας.
  • Sandalwood Body Scrub με κόκκους αμυγδάλου και υπέροχο άρωμα.

Τα νέα Body Creams σε τέσσερα διαφορετικά αρώματα, καταπραΰνουν και ενυδατώνουν, αφήνοντας μοναδική αίσθηση στο δέρμα, χωρίς ίχνος λιπαρότητας.

  • ALMOND YOGURT: Κρέμα σώματος με ανάλαφρη υφή, εμπλουτισμένη με αλόη που καταπραΰνει και ενυδατώνει το δέρμα, με υπέροχο άρωμα γάλα αμυγδάλου.
  • BUBBLE GUM: Με λαχταριστό άρωμα τσικλόφουσκας. Πλούσια κρέμα σώματος με εκχύλισμα καλέντουλας.
  • BANANA BERRY: Κρέμα πλούσια σε υφή, εμπλουτισμένη με εκχύλισμα καλέντουλας καταπραΰνει το δέρμα, με φρουτένιο άρωμα μπανάνας και βατόμουρου.
  • CHOCOLATE FRAISE: Ενυδατική κρέμα σώματος πλούσια σε υφή, εμπλουτισμένη με εκχύλισμα καλέντουλας που προσφέρει ενυδάτωση και καταπραΰνει το δέρμα. Με μοναδικό γλυκό άρωμα σοκολάτας και φράουλας.

Καλοκαίρι με Dalon Cosmetics!

 

 

To Body milk TOUCH ME είναι γαλάκτωμα σώματος με γλυκές νότες τριαντάφυλλου, βιολέτας και ηλιοτρόπιου. Εμπλουτισμένο με εκχυλίσματα χαμομηλιού και καλέντουλας, που καταπραϋνουν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα. Το body mist TOUCH ME μπορείτε να το χρησιμοποιείτε όσο συχνά θέλετε κατά τη διάρκεια της ημέρας και να απολαμβάνετε τη θηλυκότητά σας. Το HAIR CARE SUN OIL είναι έλαιο μαλλιών που χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια έκθεσης στον ήλιο. Περιέχει πρωτεϊνες κερατίνης, έλαιο Αβησσυνίας και βιταμίνη Ε.  Με φίλτρα UV που παρέχουν προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία. Κατάλληλο για κάθε τύπο μαλλιών. Τέλος, το Cryo Shape Gel περιέχει κρυστάλλους μενθόλης, καφεϊνη και οργανικό πυρίτιο, συστατικά που βοηθούν τη λιποδιάλυση, βελτιώνουν τη μικροκυκλοφορία, ενώ ταυτόχρονα μειώνουν την περιφέρεια στους γλουτούς και στη μέση.