Τρία ακόμα προϊόντα της Βιομηχανίας Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ έλαβαν Βραβεία Ανώτερης Γεύσης από το International Taste Institute (ITI) στη φετινή διοργάνωση.
Συγκεκριμένα, το ΗΛΙΟΣ Λαζανάκι Βιολογικό έλαβε Superior Taste Award με 1 χρυσό αστέρι, το ΗΛΙΟΣ Βιολογικό CousCous Kids με Καλαμπόκι, Ρύζι και Ρεβύθια έλαβε Superior Taste Award με 2 χρυσά αστέρια και το ΗΛΙΟΣ Τορτελόνι με Σπανάκι και τυρί Ρικότα Χωρίς Γλουτένη έλαβε Superior Taste Award με 2 χρυσά αστέρια.
Η κα Αθανασία Δάκου, Εμπορική Διευθύντρια και μέλος ΔΣ της Βιομηχανίας Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ δηλώνει μεταξύ άλλων:
“Νιώθουμε περήφανοι για την θετική αξιολόγηση των προϊόντων μας και χαιρόμαστε πολύ που με την φετινή βράβευση των 3 προϊόντων ΗΛΙΟΣ στον διαγωνισμό ΙΤΙ στις Βρυξέλλες, 27 ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ έχουν βραβευτεί με 30 συνολικά Βραβεία Ανώτερης Γεύσης για την ανώτερη γεύση και νοστιμιά τους, την εξαιρετική υφή τους, το τέλειο σχήμα τους, και το υπέροχο χρώμα τους τα τελευταία 10 χρόνια που συμμετέχουμε στον διαγωνισμό”.