15)Διακοπές και Χωρισμός : Πάντα μπορείς να περάσεις καλά!

Tίνα Α.Μιχαηλίδου, Relationship Blogger – Συγγραφέας

Το καλοκαίρι έφτασε και όλοι μας ξεκινάμε να κάνουμε σχέδια για τις καλοκαιρινές μας διακοπές και χαιρόμαστε που επιτέλους θα ξεκουραστούμε και λίγο…

Ακόμα και εσύ που χώρισες, μπορείς να περάσεις ένα τέλειο καλοκαίρι! Και αυτό είναι το ιδανικό για σένα… παρά να κάθεσαι κλεισμένη σε ένα σπίτι και να μαραζώνεις, ενώ μπορείς άνετα να βγεις και να διασκεδάσεις σε κάποιο beach bar που θα κάνει party, πίνοντας ένα cocktail.

 

Σου δίνω 5 tips για να περάσεις καταπληκτικά χωρίς να σε νοιάζει ο/η πρώην σου:

1. Διαγράφεις από παντού το εν λόγω πρόσωπο ώστε να μην βλέπεις που είναι και τι κάνει. Δεν χρειάζεται να βασανίζεις άδικα το μυαλό σου.

2. Κανόνισε διακοπές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα που έχεις καιρό να  δεις.

3. Κανόνισε να πας και κάπου μόνος ή μόνη σου ώστε να βρεις λίγη ηρεμία και να “μιλήσεις” με τον εαυτό σου.

4. Σταμάτα να μιλάς συνέχεια για το συγκεκριμένο πρόσωπο γιατί μόνο σε εσένα κάνεις κακό.

5. Να χαμογελάς ακόμα και όταν πονάς. Γιατί σου πάει και επειδή δεν αξίζει να χαλιέσαι για κανέναν.

Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι για να περνάμε καλά και για να τονώνουμε την αυτοπεποίθησή μας και όχι για να στεναχωριόμαστε επειδή χωρίσαμε.

Και πού ξέρεις… μπορεί στις διακοπές σου να γνωρίσεις έναν υπερτέλειο καλοκαιρινό έρωτα και έτσι δια μαγείας θα ξεχάσεις τον προηγούμενο και θα τον ξεπεράσεις σε χρόνο ρεκόρ – κάτι σαν να τον έχεις διαγράψει από τη ζωή σου ή από τον χάρτη του μυαλού και της καρδιάς σου, όπως λέω εγώ συχνά.

Μέχρι το επόμενο άρθρο, ετοιμάστε τα εισιτήρια για τις καλοκαιρινές σας διακοπές και μην αφήσετε τίποτα να σας στενοχωρήσει και να σας χαλάσει τις διακοπές σας.