14)WOMEN FORUM – Digital Edition με Θέμα: “Diversity & Inclusion”

Το χάσμα που καταγράφεται στην ισότιμη εκπροσώπηση των δύο φύλων στο πεδίο της απασχόλησης στη χώρα μας αλλά και οι άνισες δυνατότητες επαγγελματικής ανέλιξης και οι μισθολογικές ανισότητες μεταξύ των δυο φύλων, δεν αποτελούν μόνο στοιχείο καταστρατήγησης ανθρώπινων δικαιωμάτων αλλά και ανασταλτικό παράγοντα σε αναπτυξιακό επίπεδο.

Αυτή η τελευταία παράμετρος είναι στοιχείο πολλών ερευνών οι οποίες καταδεικνύουν, ότι εάν οι γυναίκες διαδραμάτιζαν τον ίδιο ρόλο με τους άνδρες στην αγορά εργασίας, θα μπορούσαν να συμβάλλουν στην αύξηση του ΑΕΠ της χώρας. Στο  WOMEN FORUM  θα συζητηθούν τα θέματα και τα προβλήματα αυτά μέσα από την πρακτική οπτική γωνία των επιχειρήσεων και πώς οι ίδιες και με ποια ειδικά προγράμματα και εργαλεία προσπαθούν να τα αντιμετωπίσουν.

Το WOMEN FORUMDigital Edition, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 08 Ιουνίου 2021 με συντονίστρια τη γνωστή και καταξιωμένη δημοσιογράφο Ειρήνη Νικολοπούλου.

Διοργανώτρια εταιρία του Forum είναι η  CLEON Conferences & Communications (www.cleon.gr).

Οι εργασίες του WOMEN FORUM,  τελούνται υπό την Αιγίδα  της Γενικής Γραμματείας Δημογραφικής & Οικογενειακής Πολιτικής & Ισότητας των Φύλων, της BPW Athens & της HELLENIC ASSOCIATION OF WOMEN.

Ώρα διεξαγωγής: 09:00 – 13:30

 Για περισσότερες πληροφορίες και για το πρόγραμμα του Forum:

https://cleon.gr/conferences/women-forum/

 Για δήλωση συμμετοχής:

https://cleon.gr/register-forms/forma-eggrafis-women-forum/

Χορηγός Επικοινωνίας είναι το Say Yes …to the Press