7)Ακόμα και στο hairstyling you got2b GENTLEMAN!

 

Κάθε αληθινός gentleman έχει μια μοναδική προσωπικότητα, η οποία αναδεικνύεται και μέσα από το στυλ του. Γι’ αυτό το  got2b, η μάρκα styling που υποστηρίζει ότι το στυλ είναι μοναδικό, αυθεντικό και 100% δικό σου, ανανεώνει την ανδρική σειρά styling got2b Gentleman, ενώ παράλληλα φέρνει μια νέα κρέμα styling, για τα πιο wavy looks, αποκλειστικά για άντρες, με την υπογραφή του Schwarzkopf.

 Όταν ζεις ένα έντονο lifestyle, θες ένα μοντέρνο αλλά παράλληλα σοφιστικέ look, που θα σε εκφράζει και θα ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη. Προσέχοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια, το got2b είναι δίπλα στους άντρες ακριβώς γι’ αυτό! Η ανανεωμένη σειρά styling got2b Gentleman ήρθε για να καλύψει κάθε ανάγκη μιας ολοκληρωμένης περιποίησης των μαλλιών, για να δημιουργήσουν οι άντρες το απόλυτο προσωπικό τους στυλ, εύκολα κάθε μέρα. Η νέα του φόρμουλα χαρίζει τέλειο κράτημα και φυσικό look, για να έχουν τον έλεγχο των μαλλιών τους στα χέρια τους.

Όλα όσα χρειάζεται ο άντρας θα τα βρει στη σειρά got2b Gentleman και τα 3 ανανεωμένα προϊόντα styling με σαγηνευτικό άρωμα, εμπνευσμένα από τις ανάγκες κάθε gentleman, καθώς και την ολοκαίνουργια κρέμα που θα τιθασεύσει και θα δώσει ένταση στο πιο curly & wavy hairstyle!