9)Η Premier Capital ανοίγει νέο εστιατόριο McDonald’s στη Μεταμόρφωση

Η Premier Capital Hellas συνεχίζει το επενδυτικό της πρόγραμμα για το δίκτυο McDonald’s στην Ελλάδα, με το νέο εστιατόριο στη Μεταμόρφωση, το οποίο άνοιξε στις 9 Ιουλίου 2021, στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου 2Α & 2Β.

Πρόκειται για το 26ο εστιατόριο McDonald’s που λειτουργεί η Premier Capital Hellas στην Ελλάδα. Η επένδυση για το νέο εστιατόριο ανήλθε σε 1,6 εκατ. ευρώ, ενώ σε αυτό απασχολούνται 50 εργαζόμενοι.

Η Premier Capital, παρά τις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες που επικρατούν λόγω της πανδημίας, παραμένει πιστή στο μακροπρόθεσμο όραμά της και συνεχίζει την επενδυτική στρατηγική της στην ελληνική αγορά.

Το νέο εστιατόριο McDonald’s Μεταμόρφωση ενσωματώνει το πιο πρόσφατο μοντέλο υπηρεσιών ‘Experience of the Future’, φέρνοντας μια σειρά καινοτόμων ψηφιακών εφαρμογών και υπηρεσιών που ενισχύουν την εμπειρία του πελάτη.

Το εστιατόριο διαθέτει υπηρεσία Drive Thru 24ωρης λειτουργίας, χώρο στάθμευσης, υπηρεσία εξυπηρέτησης στο τραπέζι (table service) και τέσσερα διπλής όψης μηχανήματα αυτόματης συναλλαγής (kiosks).