6)Χρυσή διάκριση της ΔΩΔΩΝΗ στα Lenovo RetailBusiness Awards 2021

Άλλη μια χρυσή διάκριση ήρθε να εμπλουτίσει το χαρτοφυλάκιο της ΔΩΔΩΝΗ. Συγκεκριμένα, η εταιρία στο πλαίσιο του καταξιωμένου θεσμού του Ελληνικού Λιανικού Εμπορίου και της Βιομηχανίας, τα Lenovo RetailBusiness Awards 2021, διακρίθηκε με χρυσό στην κατηγορία Suppliers’ Brand Social Media Campaign για την YouTube σειρά: «Η Παράδοση αλλιώς».

Το βραβείο απονεμήθηκε τόσο στη ΔΩΔΩΝΗ όσο και στη διαφημιστική εταιρία Day6 Advertising που έχει επιμεληθεί την καμπάνια «H Παράδοση αλλιώς», η οποία κατέκτησε το πρώτο βραβείο της καλύτερης Social Media καμπάνιας στον κλάδο, με γνώμονα την αποτελεσματικότητα και τις εντυπώσεις που άφησε στο κοινό.

Η συγκεκριμένη καμπάνια ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή για τη δημιουργικότητα και την πρωτοτυπία της, καθώς οι χρήστες είχαν τη δυνατότητα να εμπνευστούν δημιουργικά παρακολουθώντας αγαπημένες παραδοσιακές συνταγές με μικρές παραλλαγές είτε διατηρώντας τη διαχρονική τους γεύση με μία πρωτότυπη και εντυπωσιακή εμφάνιση είτε συνδυάζοντας διαφορετικά υλικά για να προκύψει μία άλλη εκδοχή της κάθε παραδοσιακής συνταγής.