9)Mindfulgems: Η πρωτοποριακή εταιρία corporate well-being ενδυναμώνει τον επιχειρηματικό κόσμο με στόχο τη θετική κοινωνική αλλαγή

λεζαντα: Mindfulgems team

Μια ολιστική προσέγγιση στην ευεξία των εργαζομένων φέρνει το Mindfulgems, η νέα εταιρία που προσφέρει υπηρεσίες corporate well-being. Σκοπός του Mindfulgems είναι να αποτελέσει μοχλό κινητοποίησης του επιχειρηματικού κόσμου προς το ευ ζην, βοηθώντας κάθε εταιρία, ανεξάρτητα από το μέγεθος της, να δημιουργήσει επιτυχημένα προγράμματα ευεξίας για τους ανθρώπους της. Το Mindfulgems έχει σχεδιάσει και προσφέρει λύσεις που στοχεύουν στην καταπολέμηση του άγχους, στη βελτίωση της συγκέντρωσης, στην επίτευξη της ισορροπίας μεταξύ προσωπικής ζωής και εργασίας, στην ενδυνάμωση και τη συνεργασία.

Το Mindfulgems παρέχει ολοκληρωμένες και εύχρηστες online και offline στρατηγικές. Επίσης, προσφέρει την πρωτοποριακή, για τα ελληνικά δεδομένα, Mindfulgems Platform, με πρόσβαση στην ενσυνείδητη ευεξία για όλα τα μέλη, με 62 βίντεο που βασίζονται σε πρωτογενές υλικό και ανανεώνονται τακτικά. Η πλατφόρμα καλύπτει και τα 4 μονοπάτια του well-being: Αυτογνωσία και Προσωπική Ανάπτυξη, Διατροφή και Θρέψη, Φυσική Κατάσταση και Αναζωογόνηση, και Ενσυνειδητότητα.